Βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη


http://logia.pblogs.gr/files/55153-rain_1.jpgΒροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για την Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την Τρίτη.
Στη Αττική θα... 

σημειωθούν παροδικές νεφώσεις, ενώ υπάρχει η πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης πρόσκαιρων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί, με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη, στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, δυτική Στερεά, Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας στα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και νότια.


24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ