Facebook: Νέα εφαρμογή που παρακολουθεί την συμπεριφορά των παιδιών σας

Οι γονείς που επιθυμούν να παρακολουθούν κατά πόσο τα παιδιά τους κάνουν κατάχρηση σε online παιχνίδια έχουν τώρα έναν νέο σύμμαχο, το Piggyback...


μια πρόσφατη εφαρμογή του Facebook σχεδιασμένη για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Το Piggyback, δημιουργήθηκε από την πρόσφατη κυκλοφορία του Media Chaperone, μιας δωρεάν εφαρμογής του Facebook, για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθούν online τις δραστηριότητες των παιδιών τους σε πραγματικό χρόνο από το προφίλ τους στο Facebook.

Οι γονείς για να έχουν μια γενική εικόνα των δραστηριοτήτων των παιδιών τους στο διαδίκτυο, λαμβάνουν προειδοποιήσεις ασφάλειας, κατά την πρόσβαση σε παιχνίδια και ιστοσελίδες. Το Piggyback υπόσχεται συνεχή παρακολούθηση και έναν τρόπο να ανταμείβουν οι γονείς τις καλές συμπεριφορές των παιδιών τους στο διαδίκτυο, προσφέροντας τους εικονικά αγαθά, συμπεριλαμβανομένων των Facebook Credits.

Κατά την έναρξη, η εφαρμογή προσφέρει ενσωμάτωση με τρεις συνεργαζόμενους δικτυακούς τόπους: το Whyville, Planet Cazmo και Woozworld. Προφανώς, το Piggyback θα πρέπει να επεκτείνει δραστικά τον κατάλογο των συνεργατών του ώστε να καλύπτει όλες τις επιθυμίες και να συντονιστεί με τους γονείς.

24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ