Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΛΙΚΑ: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 1-0, Ξάνθη-ΟΣΦΠ 0-3 - Δείτε τα βιντεο με τα γκολ .....Ο Εργοτέλης άλωσε τη Νέα Σμύρνη



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgxV4buKSSOyWG0E1z5iA2RwJ5Qu6irCgeaCtxhLPcX1uRmF0y2Lt1kKF5NAjPeSTFlH12Iop594_1_kvLAz___Yb6_L8SWGZVMLOZmeOQt4eNpA3vZWhi-mOwI_ox4PDSLDH_iD7jFnw/s1600/superleague1.jpg Με το γκολ του Βύντρα ο Παναθηναϊκός πήρε το τρίποντο κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Ολυμπιακός με τα γκολ των Ριέρα, Τοροσίδη και Φετφατζίδη πέρασε εύκολα από τα Πηγάδια.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη φορά ήταν άκρως αποτελεσματικός και επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Φετφατζίδης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όπως συνηθίζει επιφύλασσε εκπλήξεις στο βασικό σχήμα.
Ο Νικοπολίδης έμεινε στον πάγκο και τη θέση του πήρε ο Πάρντο ενώ άφησε εκτός τον Φετφατζίδη, βάζοντας στο ματς τον Ρόμενταλ.
Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς, χωρίς να εντυπωσιάζουν με την απόδοση τους. Έλεγχαν τον ρυθμό και στο 16' ευτύχισαν να προηγηθούν.
Ο Φουστέρ έκανε όλη τη δουλειά, κράτησε όσο έπρεπε τη μπάλα και σέρβιρε στον Ριέρα ο οποίος πέρασε τον Γκσπούρνινγκ και άνοιξε το σκορ.
Μετά το γκολ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Ξάνθη σιγά σιγά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, χωρίς πάντως να μπορεί αν απειλήσει ιδιαίτερα τον Πάρντο.
Στο τέλος του ημιχρόνου ο Πόι έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Ξάνθης μέχρι εκείνο το σημείο όταν νικήθηκε από τον Βελγοισπανό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι θέλησαν να ισοφαρίσουν νωρίς και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ όταν ο Κατόνγκο σούταρε, ο Πάρντο έκανε λάθος και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Ένα λεπτό μετά από το δοκάρι της Ξάνθης, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 0-2. Ο Μέλμπεργκ πήρε την κεφαλιά και ο Τοροσίδης με όμορφο τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Από εκεί και μετά το ματς είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για γκολ.
Στο 74' ο Φετφατζίδης που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς, σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής.
Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η Ξάνθη υποχρεώθηκε στην πρώτη της εντός έδρας ήττα και έμεινε στους 5 βαθμούς.
Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος (57' Κομεσίδης), Βάλλας, Μπόατενγκ, Τζάγκι, Πόι, Φλίσκας, Κατόνγκο, Πίντο, Στιούαρτ (65' Μπούγκα), Στρμπα (35' Μαρσελίνιο).

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Μιραλάς (85' Πάντελιτς), Ραούλ Μπράβο, Φουστέρ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ (54' Φετφατζίδης), Τοροσίδης, Ριέρα (65' Χολέμπας). 

Με το εκπληκτικό γκολ του Βύντρα ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ, στο άδειο ΟΑΚΑ, κρατάει τους τρεις βαθμούς και τη διάθεση του Σισέ. Ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να αντιδράσει απέναντι στους πράσινους και την κακή παράδοση.

Η απουσία του κόσμου δεν επηρέασε καθόλου τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια οι οποίοι μπήκαν πολύ ζεστοί στο ματς και έφτασαν ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ. Εκφραστής των περισσότερων επιθετικών προσπαθειών του Παναθηναϊκού ήταν ο Σισέ που “βομβάρδιζε” από κάθε απόσταση τον σταθερότατο Κρέσιτς.
Σε όλες τις περιπτώσεις ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αντέδρασε σωστά και χρειάστηκε να αναλάβει δράση ο Λουκάς Βύντρα για να ανοίξει το σκορ. Ο διεθνής αμυντικός με καταπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, είχε δοκάρι με τον Σισέ στο 28' και κάπου εκεί φάνηκαν τα πρώτα σημάδια αντίδρασης του ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοση του, κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα και έχασε την πρώτη του σημαντική ευκαιρία με τον Κοντρέρας στο 34'.
Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους αποβλήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης λόγω διαμαρτυρίας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρυθμό, οπισθοχώρησε δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και έτσι το θέαμα ήταν πολύ κατώτερο.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το πρώτο αξιόλογο σουτ έγινε στο 73' όταν ο Βιεϊρίνια απείλησε τον Τζόρβα ο οποίος αντέδρασε σωστά.
Ο Σισέ προσπάθησε στο 84' να σφραγίσει τη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά ο Κρέσιτς τον νίκησε και πάλι.
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 86' όταν ο Φωτάκης με κεφαλιά σημάδεψε εστία, αλλά ο Τζόρβας έδιωξε.
Ο Παναθηναϊκός έμεινε ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και ξεκίνησε με το δεξί τον αγωνιστικό μαραθώνιο που έχει μπροστά του. Ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 5 βαθμούς και βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη.
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σισέ, Λουίς Γκαρσία (78' Δημούτσος), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (60' Σιμάο), Βύντρα, Καραγκούνης (66' Μαρίνος), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Πάμπλο Γκαρσία (68' Φωτάκης), Βιτόλο, Σαλπιγγίδης (68' Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (80' Φιλομένο), Σακελλαρίου



Μία πολύ σημαντική νίκη στην έδρα του Πανιωνίου πανηγύρισε ο Εργοτέλης, χάρη στο γκολ του Σέρχιο Λεάλ στο 40ό λεπτό. 
Μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 200 φίλοι του Πανιωνίου "πολιόρκησαν" τα αποδυτήρια.

ΣΚΟΡΕΡ: 40' Λεάλ.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βαρό, Πούπο - Ορφανός

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...