Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΕ Ολυμπιακός:Δύο μέτρα και δύο σταθμά

«Βέλη» προς τον Παναγιώτη Μπιτσαξή εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι με την απόφασή του να απαγορέψει την παρουσία «ερυθρόλευκων» οπαδών στην Ξάνθη, ο Γενικός... Γραμματέας Αθλητισμού, έδειξε ότι λειτουργεί με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Παράλληλα, καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να μην μεταβούνστο γήπεδο της θρακιώτικης ομάδας και τονίζει ότι μαζί θα ξεπερνάνε όλες τις προκλήσεις, απ' όπου κι αν προέρχονται.


Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει τους Έλληνες φιλάθλους ότι παρά το γεγονός ότι έκανε κάθε νόμιμη και θεμιτή ενέργεια, και με αλλεπάλληλα έγγραφα προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή, προκειμένου φίλαθλοί της να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, κάτι απόλυτα φυσιολογικό και απαραίτητο για την διατήρηση του πνεύματος άμιλλας και συνύπαρξης των φιλάθλων, αυτό στάθηκε αδύνατο.


Μετά από πολυήμερη κωλυσιεργία και εσφαλμένη ερμηνεία των νόμων και των κανονισμών, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μπιτσαξής καθ' υπέρβαση της αρμοδιότητάς του και με διόγκωση μικροπεριστατικών λειτούργησε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ουσιαστικά απαγόρευσε στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενώ αντίθετα επέτρεψε σε 3.000 φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Εμείς, πάντα δίπλα στους φιλάθλους μας, θα ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις απ' όπου και αν προέρχονται και δεν πρόκειται να αντιδράσουμε σ' αυτές.

Καλούμε τους φιλάθλους μας να μην μεταβούν στο γήπεδο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ομάδα με την ίδια κόσμια συμπεριφορά, όπως άλλωστε το πράττουν από την έναρξη του πρωταθλήματος, και να είναι βέβαιοι ότι μαζί θα αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο για την επίτευξη του τελικού μας στόχου».

Σκληρή ανακοίνωση από τη «Θύρα 7»
Στην... επίθεση πέρασαν λίγες ώρες αργότερα από την έκδοση της ανακοίνωσης της ΠΑΕ και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, η «Θύρα 7» εξέδωσε ανακοίνωση στο ίδιο μήκος κύματος, αφήνοντας, μάλιστα, πολιτικά υπονοούμενα...


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...