Σκότωναν αφγανούς «για πλάκα»

Βαριές κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης αντιμετωπίζει ο πρώτος από τους δώδεκα στρατιώτες που κατηγορούνται για τη δολοφονία τριών αφγανών αμάχων.

Ο 22χρονος Τζέρεμι Μόρλοκ, από την Αλάσκα, μπορεί να καταδικαστεί ακόμα και με θανατική ποινή καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δολοφόνησε τους αμάχους για λόγους διασκέδασης!

Η υπόθεσή του παραπέμφθηκε αυτή την εβδομάδα στο γενικό στρατοδικείο, αλλά δεν έχει ακόμη οριστεί η ημερομηνία της δίκης.

 Η υπόθεση έχει προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ επειδή ο Μόρλοκ και οι συνάδελφοί του στρατιώτες κατηγορούνται επίσης ότι τράβηξαν φωτογραφίες των πτωμάτων και πήραν μέλη του σώματος ως λάφυρα πολέμου.

Στη διάρκεια της πρώτης ακροαματικής διαδικασίας, τον περασμένο μήνα, οι εισαγγελείς χαρακτήρισαν τον Μόρλοκ ως δεξί χέρι του κατηγορούμενου ως αρχηγού της σπείρας, επιλοχία Κάλβιν Γκιμπς.

newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ