Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζει να τρέχει με… 100

 O Hλείος ποδοσφαιριστής του παναθηνακού και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Συνεχίζει να τρέχει με… 100!!!

Μοναδικό ρεκόρ ετοιμάζεται να πετύχει ο Γιώργος Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να είναι ο μοναδικός Έλληνα ποδοσφαιριστής που θα ξεπεράσει τις 100 διεθνείς συμμετοχές σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.


Στα 33 του χρόνια ο Καραγκούνης, έχει πετύχει πράγματα που άλλοι συναθλητές του πολύ δύσκολα θα το καταφέρουν. 100 συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας και αν όλα πάνε καλά πριν τα Χριστούγεννα θα «χτυπήσει» 100αρα και σε συλλογικό επίπεδο (Παναθηναϊκός, Ίντερ, Μπενφίκα). Ο «Τυπάρας» έχει 97 συμμετοχές (74 με τον Παναθηναϊκό) σε Ευρωπαϊκά Κύπελλα με τις ομάδες που έχει αγωνιστεί. Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται να καταρρίψει και αυτό το ρεκόρ, καθώς ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα 4 παιχνίδια, τουλάχιστον, στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, σε συλλογικό επίπεδο, μόνο, ο Αντώνης Νικοπολίδης έχει 104 συμμετοχές, όπου οι 50 είναι με το «τριφύλλι».

Η αναγνώριση για τον Καραγκούνη ήρθε προχθές από το επίσημο site της UEFA, όπου ήταν πρώτο θέμα για τις 100συμμετοχές του με την Εθνική ομάδα και αναμένεται να γίνει το ίδιο μόλις συμπληρώσει 100 ματς και στα Ευρωπαϊκά κύπελλα. Όπως όλα δείχνουν, αυτό θα συμβεί στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...