Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μόνο ο Τοροσίδης μπορεί!

«Μόνο ο Τοροσίδης μπορεί»«Μέλι» στάζει για τον Βασίλη Τοροσίδη ο Τάκης Λουκανίδης, ο οποίος με τη φανέλα του Παναθηναϊκού «οργίαζε» στα μέσα της δεκαετίας του '60 στη Λεωφόρο. Τι λέει για Φετφατζίδη, Παναθηναϊκό και τον τίτλο...

 
Ο Τάκης Λουκανίδης παραμένει ενεργός και μέσα στα πράγματα του ποδοσφαίρου ως σκάουτερ του Παναθηναϊκού στη Δράμα όπου διαμένει.
 
Αυτές τις μέρες όμως είναι στην Αθήνα, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο λόγω αρθρίτιδας.
 
Αν και το όνομα Λουκανίδης είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Παναθηναϊκό, η ποδοσφαιρική του αξία και η ποιότητα του χαρακτήρα του τον κάνουν αγαπητό σε όλους τους φιλάθλους.
 
Μπορεί να ήταν στο νοσοκομείο, αλλά παρακολούθησε το παιχνίδι της εθνικής με την Λετονία και σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εφημερίδα «ΦΩΣ» δήλωσε: «Κατάλαβα γιατί με πήρες τηλέφωνο. Όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι, αλλά και πολύς κόσμος, λέτε πως ο Τοροσίδης φέρνει σ’εμένα και στον Μουράτη.

Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι πραγματικά καλός παίκτης. Από αυτούς που μπορείς να πεις μεγάλους ποδοσφαιριστές. Μπορεί και παίζει σε πολλές θέσεις, έχει ταχύτητα, πάσα, δύναμη, αλλά και γκολ. Γενικώς έχει τεράστια προσόντα και τα εξελίσσει.
 
Η βελτίωσή του χρόνο με το χρόνο είναι αλματώδης. Είναι μεγάλη προίκα για τον Ολυμπιακό και πολύτιμο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον δείχνει και πιο ώριμος στις κινήσεις του. Αν συνεχίσει μ ετ ους ίδιους ρυθμούς, θα μπορέσει να με φτάσει κάποτε και να με ξεπεράσει κιόλας.

Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, όμως εγώ το ελπίζω και πραγματικά θέλω να τον δω να γίνεται καλύτερος από εμένα. Θα αισθανθώ πολύ υπερήφανος αν τον δω να κρίνει μεγάλα παιχνίδια και τίτλους με τις δικές του ενέργειες.

Η συμβουλή που του δίνω είναι να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά και όλο το μέλλον είναι δικό του» τόνισε ο τεράστιος άσος της Δόξας Δράμας, του Παναθηναϊκού και μετέπειτα του Άρη.

Φυσικά ο Λουκανίδης αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα όπως τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Δεν τον έμαθα τώρα. Τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια από τους Νέους.
 
Είναι διαμάντι και μπορεί να εξελιχτεί σε σπουδαίο παίκτη. Φυσικά να μην καβαλήσει το καλάμι και μείνει κι αυτός ταλεντάρα. Αν δουλέψει και γίνει πιο σκληρός και αποφασιστικός ,τότε θα έχουμε να βλέπουμε για χρόνια έναν σπουδαίο και ολοκληρωμένο παίκτη».

Όσο για το πρωτάθλημα: «Κούρσα για δύο. Δυστυχώς ούτε η ΑΕΚ, αλλά ούτε ο ΠΑΟΚ δείχνουν δυνατοί για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

Για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει. Οι παίκτες του δεν βγάζουν ψυχή στο γήπεδο. Δεν έχουμε ηγέτη, εκτός του Σισέ. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πιο καλά παιχνίδια και δείχνει πιο πειστικός με την απόδοσή του. Τον τίτλο θα τον δώσει η έδρα».


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...