Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Το πίσω δεξί φανάρι...


Επικαιρότητα ( 10/10/2010 00:36 )
Το πίσω δεξί φανάρι...
Τίποτα δεν μπορεί να αφήσει κανείς εκτεθειμένο, καθώς αποτελεί πιθανό στόχο διαρρηκτών.Το αστυνομικό δελτίο είναι καθημερινά γεμάτο εκπλήξεις....
Στο Πελόπιο μια κλοπή αξίζει βραβείο πρωτοτυπίας. Και αυτό γιατί οι κλέφτες πήραν το πίσω δεξί φανάρι από ένα φορτηγάκι Skoda.
Οι σχετικές με "ανταλλακτικά αυτοκινήτων" κλοπές δεν σταματούν εδώ, καθώς στο Βαρθολομιό από μηχανήματα έργου πήραν τις μπαταρίες, έξι τον αριθμό, αξίας 1000 ευρώ.

Αλλά ούτε το σκοπευτήριο του Πύργου στη Μούτελη γλίτωσε από τη "μαγάρα", όπου άγνωστοι έκλεψαν καλώδια μήκους 80 μέτρων και απροσδιόριστης αξίας. Κατά τα άλλα, σε δύο περιπτώσεις έκλεψαν κυνηγετικά όπλα από σπίτια, στην Αμαλιάδα και την Κουρούτα. 

Στη δεύτερη περίπτωση οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι σπάζοντας τον αφαλό της κλειδαριάς και εκτός από το όπλο πήραν ακόμα οικιακά σκεύη και εργαλεία αξίας 7000 ευρώ.

Στην περιοχή της Αμαλιάδας έκλεψαν δύο οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών αξίας 400 ευρώ απο γραφεία εταιρίας εμπορίας κρέατος, ενώ έξω από τη ΔΟΥ Λεχαινών άγνωστοι έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και πήραν 200 ευρώ και διάφορα έγγραφα.
ηλεια τωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...