Εμείς μπορούμε, η Ελλάδα όχι!

«Εμείς μπορούμε, η Ελλάδα όχι!»Η Κροατία νίκησε χτες το βράδυ εκτός έδρας το Ισραήλ και πλέον είναι το αφεντικό του ομίλου. 
 
Πάντως ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Σλάβεν Μπίλιτς, δεν θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους τονίζοντας πως η Ελλάδα δεν θα κερδίσει στο Ισραήλ!

Η Εθνική μας ομάδα θα ταξιδέψει στο Ισραήλ σε 11 μήνες, σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα και ο Κροάτης ομοσπονδιακός προπονητής, Σλάβεν Μπίλιτς θεωρεί πως από αυτή την έδρα δεν θα καταφέρει να περάσει η Ελλάδα, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι ικανοποιημένη από την έως τώρα πορεία της.
 
«Παίξαμε καλά και αξίζαμε τη νίκη. Το Ισραήλ εδώ και δέκα χρόνια έχει χάσει μόνο τρεις φορές στην έδρα του και οι δύο είναι από μας. Είμαι βέβαιος πως δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα να έρθει εδώ και να πάρει το τρίποντο.
 
Το Ισραήλ είναι πολύ δυνατό στην έδρα του και δεν πιστεύω πως η Ελλάδα θα κερδίσει το αντίστοιχο ματς. 
Έχουμε επτά βαθμούς, είμαστε πρώτοι και δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία μας» σχολίασε ο Μπίλιτς δείχνοντας σίγουρος για τις ικανότητες της ομάδας του.
 
Πάντως το 0-0 στο Ζάγκρεμπ που κατάφερε να αποσπάσει η Εθνική μας ομάδα δεν αποκλείεται να αποδειχτεί τεράστιας σημασίας στην εξέλιξη του ομίλου καθώς σε έναν ακριβώς χρόνο η Ελλάδα θα υποδεχτεί τους Κροάτες στο Καραϊσκάκη και τότε τα πράγματα για την ομάδα του Μπίλιτς θα είναι πολύ δυσκολότερα από το χτεσινό βράδυ στο Ισραήλ!


24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ