Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Νεκρός 58χρονος σε ανατροπή τρακτέρ - νεότερη ενημέρωση


Νεκρός 58χρονος σε ανατροπή τρακτέρ - νεότερη ενημέρωση
Κάτοικοι του Αμπελώνα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του συγχωριανού τους.

Ενας 58χρονος αγρότης έχασε τη ζωή του στις 3 το μεσημέρι όταν το τρακτέρ που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ανατράπηκε και τον καταπλάκωσε.
Το τραγικό ατύχημα έγινε σε αγροτική περιοχή του δημοτικού διαμερίσματος Αμπελώνα Πύργου. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου ενώ επιτόπου βρίσκεται η Αστυνομία που διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.
Νεότερη ενημέρωση 17:15: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αλλά και κατοίκους του Αμπελώνα που έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, ο 58χρονος όργωνε το μεσημέρι με το μοιραίο τρακτέρ ένα λιοστάσι. Ενώ βρισκόταν σε κάποιο σημείο χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη κλίση που να δικαιολογεί ανατροπή, το τρακτέρ ανετράπη και τον καταπλάκωσε μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν μαζί του.
Η γυναίκα ειδοποίησε συγγενείς και αυτοί το νοσοκομείο και την Αστυνομία. Δυστυχώς, ήταν αργά για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος είχε βρει ακαριαίο θάνατο, αφού το βάρος του τρακτέρ συνέθλιψε τον θώρακά του. Το δυστύχημα βύθισε στη θλίψη τον Αμπελώνα όπου ο 58χρονος ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών. Μάλιστα ο μεγάλος του γιος υπηρετεί τη θητεία του στον στρατό και δεν είχε ενημερωθεί μέχρι πρότινος για το τραγικό μαντάτο.
Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου διερευνούν τα αίτια που οδήγησαν σ' αυτό το τραγικό δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...