Για το έξι στα έξι ο Ολυμπιακός

Χωρίς Πάντελιτς, Μήτρογλου και Ουτρτάδο, αλλά με όλους τους υπόλοιπους παίκτες ετοιμοπόλεμους, θα υποδεχτεί το βράδυ (20.30, ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη τον Άρη, με στόχο να διευρύνει το σερί του (πέντε στα πέντε έχουν οι Πειραιώτες).

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με ικανοποίηση τον Ριέρα και τον Φετφατζίδη να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης το Σάββατο, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους. Ο μόνος που δεν τα κατάφερε και χάνει το ματς με τον  Άρη είναι ο Πάντελιτς. Κανονικά προπονήθηκε και ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος όμως έμεινε εκτός γιατί είχε χάσει πολλές προπονήσεις.
Οι 19 «ερυθρόλευκοι» που επέλεξε ο Βαλβέρδε είναι οι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Νέμεθ και Ποτουρίδης.

Από πλευράς Άρη, στη διάθεση του Κούπερ δεν θα βρίσκονται ο τραυματίας Τσέζαρεκ, αλλά και ο Ναφτί, ο οποίος θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του. Επίσης, εκτός αποστολής έμειναν οι Αγτζίδης, Πορτίγια, Φαμπιάνο, Κατίδης, Οικονομόπουλος, Αραβίδης, Παπαζαχαρίας, Μπουγαίδης, Βελλίδης, Ρονάλντο.


Στα θετικά είναι πως συμπεριλήφθηκε στην 18άδα ο Σάκης Πρίττας, μαζί με τους Σηφάκη, Χουάνμα, Μίσελ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδη, Κουλουχέρη, Φατί, Μενδρινό, Τόχα, Καζναφέρη, Χαβίτο, Κάλβο, Ρουίζ, Κόκε, Οριόλ και Τσεζνάουσκις.
24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ