Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Eπαφές Μπενφίκα με Σκόκο

Eπαφές Μπενφίκα με Σκόκο

Οι Πορτογάλοι φαίνεται πως θέλουν τον παίκτη της ΑΕΚ

Επαφές με τον Νάτσο Σκόκο φέρεται να έχει η Μπενφίκα, η οποία έχει βάλει στο «μάτι» τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ και περιμένει τις εξελίξεις στη συνεργασία του παίκτη με την Ένωση.

Όπως αναφέρει η Real News στο κυριακάτικο φύλλο της, η Μπενφίκα έχει έρθει σε επαφή με τον Νάτσο Σκόκο, καθώς είναι διακαής πόθος των Πορτογάλων.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Σκόκο και περιμένουν να δουν τις εξελίξεις με την ΑΕΚ, όπου υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής καλοβλέπει το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε μία ομάδα η οποία παίζει συνέχεια στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, οι Πορτογάλοι δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους, διότι όπως προαναφέρουμε περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον παίκτη και την «Ένωση».

Ο Σκόκο θέλει να εισπράττει 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως χωρίς τα μπόνους, ενώ η ΑΕΚ δεν προσφέρει πάνω από 800.000 ευρώ. Να θυμίσουμε πως ο Σκόκο από την πρώτη Γενάρη του 2011 έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για τη μεταγραφή του.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...