Έπιασαν δυτική Πελοπόννησο



Έπιασαν δυτική Πελοπόννησο
«Περαντζάδα» θα είναι η επίσκεψη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Αβραμόπουλου στον Πύργο, όπου θα βρίσκεται σε λίγη ώρα και συγκεκριμένα στις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Αβραμόπουλος θα συναντηθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Παπαναστασίου καθώς και με στελέχη της ΝΟΔΕ στα γραφεία του κόμματος στον Πύργο.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πύργου κ. Γ. Λιατσή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Πύργο, ο κ. Αβραμόπουλος θα έχει συνάντηση με το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και με παραγωγικούς φορείς της πόλης.

Αντίστοιχα, στη Μεσσηνία, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επιδίδεται σ’ έναν αγώνα ενεργής στήριξης στον εκεί υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Δράκο.

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος, λοιπόν, περιέλαβαν σήμερα την δυτική Πελοπόννησο με την ελπίδα να αναστρέψουν το κλίμα, καθώς οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να έχουν το «πάνω χέρι»…
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ