Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ


klopi-portofoli_1 Η εμφάνισή της τίποτα δεν προδίκαζε ότι ήταν...
ολίγον «ελαφροχέρα». Καλοντυμένη, αλλά έχοντας δύο γυναικείες τσάντες (!) στον έναν της ώμο, μπήκε σε κατάστημα δερμάτινων ειδών, ρώτησε για κάποια πορτοφόλια και όταν... βρήκε ευκαιρία τα έχωσε στις τσάντες της!
Αφού έφυγε σαν... κυρία, πιάστηκε λίγο αργότερα από την κόρη της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, η οποία την εντόπισε μέσα σε ένα φαρμακείο και βγαίνοντας της ζήτησε τα πορτοφόλια, τα οποία και της παρέδωσε χωρίς κουβέντα και στη συνέχεια έγινε... «καπνός! 
Το ευτράπελο, παρά τη σοβαρότητά του, περιστατικό συνέβη χθες στο κέντρο της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα σο κατάστημα δερμάτινων ειδών της κας Άννας Ράλλη, που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου.

«Κόλλημα» με… τα καινούργια πορτοφόλια! Εκτύπωση E-mail

Ενα ακριβό και ένα φθηνότερο...

Η καλοντυμένη κυρία, ηλικίας γύρω στα 60 μπήκε στο κατάστημα περίπου στις 10 το πρωί, την ώρα που η ιδιοκτήτρια παρελάμβανε εμπόρευμα.

Μάλιστα, είχε επισκεφθεί και παλαιότερα το κατάστημα, γεγονός που θυμήθηκε η ιδιοκτήτρια. Η κα Ράλλη προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει για την επιλογή πορτοφολιού και η... «κυρία» έπιασε δύο  πορτοφόλια από την βιτρίνα, τα οποία και περιεργάζονταν. 

«Με ρώτησε πόσο κάνει το ένα και μου ζήτησε να δει και ένα πιο οικονομικό. Πήγα σε ένα άλλο σημείο του μαγαζιού που είχα τα πορτοφόλια και φαίνεται ότι τη στιγμή εκείνη έβαλε το ένα πορτοφόλι σε μια από τις δύο τσάντες που είχε στον ώμο, χωρίς να το αντιληφθώ.

Της έδειχνα στη συνέχεια και τα πιο οικονομικά και μόλις άφησα δίπλα στο γραφείο κάποια άλλα, πάλι με γρήγορες κινήσεις έβαλε και ένα δεύτερο στην τσάντα της.Αφού στη συνέχεια έκανε ότι τα κοίταζε, με ευχαρίστησε και μου είπε ότι θα ξαναπερνούσε την Παρασκευή!», είπε η κα Ράλλη.
 

Ψάχνοντας μια κυρία με δύο τσάντες...

Μόλις η κα Ράλλη άρχισε να τακτοποιεί τα πράγματα, διαπίστωσε ότι έλειπαν τα πορτοφόλια, αφού ήταν μέρος μιας νέας παραλαβής και τα θυμόταν.

Τότε πήρε την κόρη της τηλέφωνο και της είπε ότι η δήθεν πελάτισσα την εξαπάτησε, αρπάζοντας δύο πορτοφόλια. Της είπε δε, ότι είχε στον ώμο  και δύο γυναικείες τσάντες.

Τότε η κόρη της, πήρε το μηχανάκι της και άρχισε να γυρνά στο κέντρο της Αμαλιάδας, μήπως και εντόπιζε την «κυρία». Δεν χρειάστηκε πολύ ώρα και τελικά την εντόπισε τη στιγμή που έμπαινε σε ένα κεντρικό φαρμακείο, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το κατάστημα της μητέρας της.

Ενα κουτί... Depon!

Η κόρη της κας Ράλλη μπήκε και η ίδια στο φαρμακείο και προσποιήθηκε την πελάτισσα, ζητώντας μάλιστα ένα κουτί Depon, ελέγχοντας παράλληλα και τις κινήσεις της άγνωστης γυναίκας.

Μετά από λίγα λεπτά η άγνωστη βγήκε από το φαρμακείο και η κόρη της ιδιοκτήτριας του καταστήματος δερμάτινων ειδών την είδε να βγάζει... με τρόπο τα πορτοφόλια και να τα κοιτάζει.

«Τα πορτοφόλια είναι από το μαγαζί της μητέρας μου. Δώστα μου τώρα, αλλιώς σε έχω πάει στην αστυνομία...», της είπε χαρακτηριστικά και η κατά τα άλλα καλοντυμένη και «ευυπόληπτη κυρία» παρέδωσε τα πορτοφόλια, χωρίς να πει κουβέντα και με γοργά βήματα εξαφανίστηκε...
protiiliasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...