Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ο κλέψας του κλέψαντος ...

Αποθήκη Φωτογραφίας - ανάμιξη, αθετώ, 
πλευρά, βλέπω. 
fotosearch - αναζήτηση 
φωτογραφικών εικόνων 
και φωτογραφιών 
κλιπ αρτΚαι τι δεν έκλεψαν πάλι το τελευταίο διήμερο στην Ηλεία. Από χρυσαφικά και χρήματα, έως ...ψησταριές και κατσίκια!
Σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου στον Πύργο, οι διαρρήκτες ήταν ελαφροχέρηδες ή απλά γνώστες. Έτσι κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης και να βουτήξουν, χωρίς να πολυψάξουν ,χρυσαφικά αξίας 29.500 ευρώ(!!!) που ήταν κρυμμένα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας.
Στα Βυτινέϊκα του Πύργου άγνωστοι μπήκαν σε αγρόκτημα και πήραν ένα κατσίκι, αλλά και πετρέλαιο από μια φρέζα. Στο επόμενο χτύπημα μάλλον στάθηκαν πιο τυχεροί… Βρήκαν μια αποθήκη γεμάτη με επαγγελματικό εξοπλισμό. Δεν ξέρουμε αν οι κλέφτες κάνουν τίμια επαγγελματικά βήματα στο άμεσο μέλλον, όμως πήραν καλού κακού 45 καρέκλες, οχτώ τραπέζια, ένα μηχάνημα ψησταριάς για γύρο, μια επαγγελματική φριτέζα, δύο σόμπες, δύο κλιματιστικά και τρεις κουλούρες με καλώδιο. Η αξία των παραπάνω φτάνει τις 5.000 ευρώ.
Κάποιοι άλλοι κλέφτες, μάλλον είχαν να κάνουν μερεμέτια στο σπίτι τους. Έτσι από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στον Πύργο έκλεψαν μερικά κιβώτια με πλακάκια αλλά και καμιά κατοσταριά κιλά κόλλας για να κάνουν ολοκληρωμένες δουλειές.
Ανάμεσα στους «στόχους» του διημέρου ήταν και κατάστημα στην εθνική οδό, όπου εκεί οι κλέφτες πήραν 200 ευρώ από το ταμείο.
Άλλα και οι εκκλησίες ήταν στην ημερήσια διάταξη. Στο Νεοχώρι Ζαχάρως άγνωστοι διέρρηξαν τον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου και άδειασαν τα δύο παγκάρια που περιείχαν περίπου 250 ευρώ.
Τέλος στην Αμαλιάδα μπήκαν σε σπίτι και πήραν ότι βρήκαν πρόχειρο, δηλαδή, μια τηλεόραση, ένα δερμάτινο σακάκι και ένα ζευγάρι μπότες Νο 41, που λογικά για να τις πήραν θα τους κάνει το νούμερο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...