Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Το ΔΝΤ νοίκιασε ρετιρέ με θέα την Ακρόπολη!


Ευάερο, ευήλιο, διαμπερές και φυσικά ρετιρέ. Το ενοίκιο που πληρώνουν το μήνα; Όσος ο μισθός που απαίτησαν να παίρνει ο Έλληνας όλο το χρόνο!

Βάσει Μνημονίου με την τρόικα, άρα και με το ΔΝΤ οι προσλήψεις στο Δημόσιο έχουν παγώσει και κάπως έτσι ήρθαν οι διαμαρτυρίες που έβαλαν και σήμερα λουκέτο στην Ακρόπολη.

Οι μόνοι που μπορούν να θαυμάσουν σε... πρώτο πλάνο την Ακρόπολη είναι όμως οι εκπρόσωποι-ελεγκτές του ΔΝΤ που νοίκιασαν 250 “φτωχικά” τετραγωνικά, δυο ολόκληρους ορόφους “φάτσα” στον Ιερό Βράχο.
 
Το ενοίκιο αγγίζει το ποσό των 9.100 ευρώ το μήνα και... το καλύτερο είναι πως επειδή είναι διεθνής αντιπροσωπία δεν υποχρεούνται να πληρώνουν φόρους! Ένσημα, τέλη κλπ θα επιβαρύνουν τον ιδιοκτήτη!


Το... χειρότερο απ' όλα όμως είναι ο χρόνος διάρκειας του συμβολαίου. Έχει τριετή διάρκεια, μέχρι 30/09/2013, αλλά το ΔΝΤ έχει δικαίωμα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια...
Ήρθαν για να μείνουν και μάλιστα είναι προετοιμασμένοι να κοιτάνε την Αθήνα αφ' υψηλού ως το Σεπτέμβρη του 2015!

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...