Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κλειστή και η Τούμπα για μία αγωνιστική! - Σφοδρή επίθεση του ΠΑΟΚ στην Αστυνομία


Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ μετά τον Παναθηναϊκό τιμώρησε και τον ΠΑΟΚ με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έγιναν μετά τον αγώνα με τον Άρη. Ανακοίνωση με σκληρά λόγια κατά της αστυνομία εξέδωσε η ΠΑΕ.

Τα πλάνα του Δερμιτζάκη για το ΟΑΚΑ

Επιπλέον, ο “δικέφαλος” καλείται να πληρώσει πρόστιμο 49.000 ευρώ. Πλέον, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Πανιώνιο την Κυριακή (24/10, 18:15), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να υποβάλλει έφεση αλλά θεωρείται δύσκολο να αλλάξει η απόφαση με βάση και το δεδικασμένο του Παναθηναϊκού.

Η επίσημη αντίδραση της ΠΑΕ ήταν άμεση και στην ανακοίνωση που εξεδώθει χαρακτηρίζεται "ευρείας κλίμακας η ανεπάρκεια της αστυνομίας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
“Πολλές φορές τα συμφέροντα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήγηκαν στο πρόσφατο παρελθόν από απρόσεκτες και καταστροφικές συμπεριφορές της Αστυνομίας, εντός κι εκτός έδρας.
Από σήμερα η Αστυνομία ευθύνεται και για την απώλεια εσόδων εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, εξαιτίας της τιμωρίας έδρας που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague βασιζόμενη στην έκθεση της Αστυνομικής Διεύθυνσης για όσα συνέβησαν (;) μετά τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής.
Οι ευθυνόφοβοι εντολείς για αλόγιστη και εντελώς αχρείαστη χρήση χημικών εναντίον μικρού αριθμού φιλάθλων που ήθελαν να αποδοκιμάσουν τη δική μας ομάδα (!) είναι οι ίδιοι που ονόμασαν στην έκθεσή τους τα αποτελέσματα της απερισκεψίας τους “επεισόδια ευρείας κλίμακας”.
Ευρείας κλίμακας δυστυχώς αποδεικνύεται η ανεπάρκεια της Αστυνομίας να λειτουργήσει με κοινή λογική και να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων της ομάδας, να προστατεύσει τους φιλάθλους κατά την είσοδο και την αποχώρησή τους. Εκτός κι αν είναι ευρείας κλίμακας η εμπάθειά τους απέναντι στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.
Όπως και να έχει, θα κληθούν άμεσα να εξηγήσουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στους ανωτέρους τους, την ευρείας κλίμακας επιπολαιότητά τους.
Επιφυλασσόμαστε για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας εναντίον της απόφασης, αλλά και της Αστυνομίας”.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...