Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Εντυπωσιακή συναυλία για τον Γιώργο Νταλάρα στη Μελβούρνη

Μαζί του, η Μελίνα Ασλανίδου που έλαμψε στη σκηνή, αλλά και ο σπουδαίος δεξιοτέχνης Κρητικός μουσικός και συνθέτης Μιχάλης Τζουγανάκης.


Με μια εντυπωσιακή συναυλία στη Μελβούρνη που ενθουσίασε κοντά πέντε χιλιάδες ομογενείς ολοκλήρωσε την (έβδομη) περιοδεία του, στην Αυστραλία, ο τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας.

Παρά το γεγονός ότι το Σάββατο "άνοιξαν στην κυριολεξία οι ουρανοί" στη Μελβούρνη και η βροχή έπεφτε ασταμάτητα, χιλιάδες ομογενείς προσήλθαν στη συναυλία και οι κορυφαίος τραγουδιστής με τους συνεργάτες του, τους αντάμειψαν με το παραπάνω.

Τόσο στις συναυλίες του, όσο και σε άλλες δημόσιες εμφανίσεις του και συνεντεύξεις του ο Γιώργος Νταλάρας αναφέρθηκε και στην "δοκιμασία" που διέρχεται η Ελλάδα, ευχαριστώντας την ομογένεια για την στήριξή της, αλλά και προτρέποντάς την "να μη ξεχνά την πατρίδα".

Όπως στο Σίδνεϊ και στην Αδελαίδα, έτσι και στη Μελβούρνη, ο Γιώργος Νταλάρας, μέσα από μια μοναδική συναυλία, έκανε ένα μουσικό ταξίδι με μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες του των σαράντα και πλέον χρόνων παρουσίας του, στον ελληνικό μουσικό χώρο.

Ξεκίνησε με σύγχρονα ελληνικά τραγούδια, για να περάσει στη συνέχεια στις μεγάλες αθάνατες επιτυχίες του μα και σε ξεχασμένα ελληνικά μουσικά μονοπάτια.

Μαζί του, η Μελίνα Ασλανίδου που έλαμψε στη σκηνή, αλλά και ο σπουδαίος δεξιοτέχνης Κρητικός μουσικός και συνθέτης Μιχάλης Τζουγανάκης, που στην κυριολεξία ξεσήκωσε το κοινό.

Την Παρασκευή το βράδυ ο Γιώργος Νταλάρας επισκέφθηκε την Κυπριακή Κοινότητα Μελβούρνης, όπου οι Κύπριοι του επεφύλαξαν θερμή και συγκινητική υποδοχή για τους πολύχρονους αγώνες του για το Κυπριακό.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...