Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Νεκρός έπειτα από καταδίωξη..!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgI3cjotqG4O1RJATESopewsWfnakvFUaNYZ7ep6RdeSrLhaMGyVb2FIBjfyFPLwRxhbb-4ayh2HL3CczS0LfQ7ThuspKMOWhRm7UjnYcnFUc8pyAKFpn6VNH4QdMYHop3unXDVFVo0w_0/s320/1.jpgΞεψύχησε μέσα στις παραμορφωμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου του ένας 33χρονος από τη Κρήτη. 
 Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ταξί...



Το δυστύχημα συνέβη στη οδό Παπαναστασίου σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης ξημερώματα Κυριακής. Ο νεαρός μόλις είχε αναχωρήσει εσπευσμένα από μπαρ στο οποίο διασκέδαζε όταν ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο.

Ο 33χρονος βρισκόταν με τη παρέα του σε νυχτερινό μαγαζί όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες θαμώνων, δημιουργήθηκε ένταση για τα μάτια μιας γυναίκας. Για το επεισόδιο κλήθηκε η αστυνομία. Όταν ο νεαρός αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε μια τρελή κούρσα.

Το περιπολικό τον ακολούθησε αλλά ωστόσο ο άτυχος νεαρός χάθηκε στα στενά της περιοχής. Από το τμήμα της Τροχαίας αναφέρθηκε ότι ο οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το ταξί.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ ο αυτοκινητιστής τραυματίστηκε ελαφρά.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...