Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Διάλειμμα καλοκαιρίας τη νέα εβδομάδα



Διάλειμμα καλοκαιρίας τη νέα εβδομάδα
Ποδαρικό με καλοκαιρία θα κάνει ένας από τους πιο βροχερούς μήνες, ο Νοέμβριος. Συνθήκες που θα διατηρηθούν για τουλάχιστον 5 ημέρες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, καλοκαιρία αναμένεται και το Σαββατοκύριακο των Εκλογών.
Μάχη θα δοθεί μεταξύ του βαρομετρικού χαμηλού που θα επηρεάσει την Ιταλία την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και την Τρίτη 2/11 προκαλώντας κακοκαιρία στην γειτονική χώρα, και του αντικυκλώνα στην ανατολική Ευρώπη.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία ο αντικυκλώνας δεν θα επιτρέψει την ανατολική πορεία του χαμηλού, έτσι μόνο νεφώσεις θα μας δώσει το χαμηλό που θα μας πλησιάσει την Τετάρτη 3/11 με πολύ μικρή πιθανότητα για κάποια ασθενή φαινόμενα κυρίως όμως στα νησιά του Ιονίου.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τις μέγιστες τιμές να φτάνουν τους 23 με 24 βαθμούς την Πέμπτη 4/11 και την Παρασκευή 5/11. Τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωί τα θερμόμετρα θα πέφτουν σε μονοψήφιες θερμοκρασίες, στους 6 με 7 βαθμούς, στις γνωστές περιοχές που ευνοούνται από αναστροφή θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία καλοκαιρία αναμένεται και το Σαββατοκύριακο 6-7/11 των Εκλογών.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...