Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Έβαλαν λουκέτο στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

Έβαλαν λουκέτο στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ Γιάννης Παπαδάτος βάζει το λουκέτο στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ παρουσία μελών και καταρτιζόμενων.

Λουκέτο στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ηλείας έβαλαν πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία στο νομό Ηλείας Γιάννης Παπαδάτος, τα μέλη του Δ.Σ. αλλά και οι καταρτιζόμενοι, αντιδρώντας έτσι στην διαιώνιση του προβλήματος έλλειψης προσωπικού.
Το κλείσιμο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ έγινε λίγο μετά τις 9 το πρωί και θα διαρκέσει ολόκληρη τη σημερινή ημέρα, καθώς έχει περισσότερο συμβολικό χαρακτήρα. Ο κ. Παπαδάτος σε δηλώσεις του τόνισε: «Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη στελέχωση του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ηλείας με επιστημονικό προσωπικό αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο του νομαρχιακού συλλόγου να κλείσουν το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ. Είναι η πρώτη φάση των κινητοποιήσεων που έχουμε εξαγγείλει πιστεύοντας ότι κατ’ αυτό τον τρόπο η Πολιτεία θα ακούσει το δίκαιο αίτημα που έχουμε και θα στελεχώσει το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ με προσωπικό.

Επίσης, πιστεύουμε ότι η πολιτεία θα προβεί και στην υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης, δεδομένου ότι έχουν κατατεθεί χρήματα στον λογαριασμό του συλλόγου (55.000€ από τα αδιάθετα του κρατικού λαχείου) για σύναψη προγραμματικών συμβάσεων με επιστημονικό προσωπικό».

Αξίζει να τονιστεί ότι με τα χρήματα αυτά το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ μπορεί να προσλάβει τρεις φυσιοθεραπευτές, δύο εργοθεραπευτές και τρεις λογοθεραπευτές. Ήδη υπάρχουν 120 αιτήσεις στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ για φυσιοθεραπεία, όμως ενέργειες για προσλήψεις δεν έχουν γίνει.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...