Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Κρατούσε σκλάβους σε άθλιες συνθήκες!

 Επί  πέντε ολόκληρα χρόνια, ένας 41χρονος  δουλέμπορος κρατούσε αιχμάλωτο  ένα ζευγάρι αλλοδαπών στα Φιλιατρά Μεσσηνίας όπου, με την χρήση σωματικής βίας και απειλών, τους εξανάγκαζε να εργάζονται για ένα κομμάτι ψωμί στα χωράφια, ενώ προσπαθούσε να εξωθήσει στην πορνεία την γυναίκα!
 
Κι όπως αποδείχθηκε, το ίδιο έκανε με τουλάχιστον τέσσερις ακόμη αλλοδαπούς…



      Οι  αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών τα έχασαν όταν είδαν φανερά καταβεβλημένους, ρακένδυτους και πεινασμένους τους δύο αλλοδαπούς, έναν 33χρονο άνδρα και μια 26χρονη γυναίκα, να διηγούνται ότι το είχαν σκάσει από την κατοικία όπου ο δράστης τους κρατούσε φυλακισμένους με άλλους ομοεθνείς τους κατακρατώντας τα ταξιδιωτικά έγγραφά τους και το μεγαλύτερο μέρος από τις πληρωμές τους.
 
Οι δυο τους είχαν φτάσει ως την Πάτρα με τα πόδια, σε ένα μακρύ και βασανιστικό ταξίδι προς την ελευθερία που κράτησε πέντε μερόνυχτα!



       Οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν  έφοδο στο σπίτι του δράστη στα Φιλιατρά, τον συνέλαβαν και βρήκαν στο αυτοκίνητό του τα ταξιδιωτικά έγγραφα τεσσάρων ακόμα αλλοδαπών και 510 ευρώ τα οποία κατέσχεσαν. 
 
Ο 41χρονος σύγχρονος δουλέμπορος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...