Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω ...μέλι
Επικαιρότητα ( 25/10/2010 23:45 )
Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω ...μέλι
Αχόρταγοι κλέφτες ή μήπως πεινασμένοι συνάνθρωποι μας, που εγκληματούν για να εξασφαλίσουν τα γεύματα των επόμενων ημερών; Όπως και να 'χει ,οι κλοπές με λεία τρόφιμα παντός είδους καλά κρατούν.
Το αλυσοπρίονο και η ηλεκτροσυγκόλληση που έκλεψαν άγνωστοι προφανώς ήταν τα κερασάκια στην τούρτα.

Διοτί η ...τούρτα περιελάμβανε 60 κιλά κρέας και 15 κιλά μέλι! Αυτή ήταν συνολικά η λεία τους από σπίτι στην Μανωλάδα.
Την ίδια ώρα στα Λεχαινά οι κλέφτες επαιρναν από αγροτική κατοικία ...καζάνια! Αν είχαν και τίποτα φαγώσιμο για περιεχόμενο δεν κατορθώσαμε να το μάθουμε.


Η τρίτη κατά σειρά κλοπή, αυτή τη φορά σε εξοχική κατοικία στο Βαρθολομιό, όλως περιέργως δεν αφορούσε τρόφιμα αλλά μηχανήματα, εργαλεία, εικονίσματα(!) και ηλεκτρικά είδη, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Στοιχηματίζουμε πως ανάμεσα στα ηλεκτρικά είδη θα 'ταν και κάποιο που χρησιμεύει στο μαγείρεμα ...

Οι αστυνομικές ειδήσεις περιλαμβάνουν και τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών. Άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν στον δρόμο Καρδαμά- Δουνεϊκων τρία άτομα, μία γυναίκα 21 ετών και δύο άνδρες ηλικίας 31 κ' 32 ετών.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,9 γραμμάρια ηρωϊνης ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη μία κοντόκαννη καραμπίνα, 6 tavor και 1,2 γρμ. ηρωϊνης.

Τέλος, στην Αμαλιάδα άγνωστοι έκλεψαν από οικία αντικείμενα( εργαλεία κλπ.) αξίας 1150 ευρώ και στην Σμέρνα ανταλλακτικά από ...τρακτέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...