Βρέθηκε ο Ρεζάι Αλί Ρεζά


Βρέθηκε ο Ρεζάι Αλί Ρεζά

Η περιπέτεια του Ρεζάι Αλί Ρεζά (REZAI ALI REZA), 11 ετών, αφγανικής καταγωγής έληξε σήμερα το μεσημέρι δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Ρεζάι Αλί Ρεζά βρέθηκε στην περιοχή της Πάτρας και είναι καλά στην υγεία του.
Κοινωνικός Λειτουργός του Οργανισμού "Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται κοντά στο παιδί από την πρώτη στιγμή της εύρεσης του παρέχοντας κοινωνική στήριξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην εύρεση του ανήλικου έπαιξε η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο που βρισκόταν και τον εντόπισαν.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.
ilia tora

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ