Κυνηγώντας το όνειρο στην Ηλεία...

Κυνηγώντας το όνειρο στην Ηλεία...
φωτο αρχείου
Νέo «φορτίο» λαθρομεταναστών έφτασε τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο Κατάκολο, αυτή τη φορά από το εσωτερικό της χώρας και όχι από τη θάλασσα.
Οι δώδεκα ταλαιπωρημένοι αλλοδαποί, διαφόρων εθνικοτήτων, ήλθαν στην Ηλεία με ταξί από την Πάτρα και άλλες περιοχές της χώρας προκειμένου να βρουν ένα τρόπο να φύγουν για την Ιταλία, που αποτελεί άλλωστε και βασικό προορισμό των περισσοτέρων λαθρομεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα.

Κάποιοι από αυτούς,με αρκετά χρήματα μαζί τους, προσπάθησαν να εξαγοράσουν την ελπίδα της ολοκλήρωσης του μεγάλου ταξιδιού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, φορτηγό πλοίο επρόκειτο να τους επιβιβάσει κάτι που όμως  δεν κατάφεραν και  έτσι βρέθηκαν να περιφέρονται στη μαρίνα του Κατακόλου, όπου εντοπίστηκαν από τους άντρες του ΚΕΑ του Λιμεναρχείου και συνελήφθησαν, αφού στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, λίγο μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό στην περιοχή μέσα σε ένα χρόνο.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ