Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

«Κάνουν κακό στον Φετφατζίδη...»

Δηλώσεις Λεμονή

Κακό κάνει η υπερβολική προβολή του Γιάννη Φετφατζίδη από τον Τύπο σύμφωνα με τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος μίλησε επίσης για την πορεία της Εθνικής μας στα προκριματικά του Euro αλλά και για την αποχώρησή του από την Ομόνοια.


Αναλυτικά ο Τάκης Λεμονής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

- Για τον τρόπο παιχνιδιού της Εθνικής ποδοσφαίρου και εάν μπορούν να γίνουν συγκρίσεις με αυτό της εποχής Ρεχάγκελ:
«Είναι πολύ νωρίς να κάνουμε συγκρίσεις στον τρόπο παιχνιδιού. Αυτό που μετρούσε και μετράει είναι να κάνεις νίκες. Αυτό είναι το ζητούμενο. Ένα πράγμα πρέπει να επισημάνουμε.
Ο τρόπος παιχνιδιού και οι φιλοσοφία δεν διαφέρουν πάρα πολύ, ανάμεσα στον Ρεχάγκελ και στον Σάντος. Ο Σάντος είναι ένας προπονητής του οποίου οι ομάδες δεν είναι επιθετικές. Στην Εθνική αυτό της πάει ειδικά όταν πηγαίνει σε μεγάλες διοργανώσεις. Το θέμα είναι το πόσο θα μπορούμε να περάσουμε τα εμπόδια με τις θεωρητικά μικρότερες ομάδες».

- Για το παιχνίδι με το Ισραήλ:
«Το Ισραήλ είναι μια καλή ομάδα. Είχε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πλάνο, μας πίεσε στην άμυνά μας και αναγκαστήκαμε να παίζουμε για ένα διάστημα με βαθιές μπαλιές. Ανησύχησα στην ισοφάριση, αλλά αντιδράσαμε σχεδόν αμέσως. Αν περνούσε χρόνος, θα υπήρχε πίεση και άγχος και το παιχνίδι θα ήταν ρουλέτα».

- Για τον Φετφατζίδη:
«Δυστυχώς γίνεται μεγάλο λάθος αυτή τη στιγμή. Ναι μεν, έχει καταπληκτικά χαρακτηριστικά σαν ποδοσφαιριστής και κάνει καταπληκτικά πράγματα. Αλλά γιατί όμως να τον ονομάζουμε Μέσι και να θέτουμε ένα ταβάνι πολύ υψηλό.
Έχει ώριμο παιχνίδι, και ξέρει πότε θα χρησιμοποιήσει την ντρίμπλα και πότε όχι. Πιστεύω όμως ότι είναι λάθος η προβολή αυτή. Είναι ένα παιδί που θα βλέπει σήμερα τα πρωτοσέλιδα και θα αντιλαμβάνεται τη μεγάλη διαφορά με πέρσι. Σε κάποια κακή στιγμή θα γράψουν ότι πήραν τα μυαλά του αέρα και θα του κάνει κακό».

- Για τη βαθμολογία στον 6ο προκριματικό όμιλο του Euro 2012:
«Δεν μπορούμε να υποτιμούμε καμία ομάδα. Το Μαυροβούνιο άφησε πίσω την Αγγλία τρεις βαθμούς. Στο Ισραήλ δεν δείχνουν ότι είναι ικανοί για κάτι μεγαλύτερο. Με την Κροατία θα δώσουμε τη μάχη για την πρώτη θέση.
Αν αξιολογήσουμε τους παίκτες της, σαν μονάδες, υπάρχει διαφορά, αλλά αν την δούμε σαν ομάδα είναι διαφορετικά».

- Για την αποχώρησή του από την Ομόνοια:
«Δεν ήταν ακριβώς έτσι το ζήτημα κάπου αισθάνθηκα να κάνω μια τέτοια κίνηση. Δεν ήταν πρόβλημα της ομάδας που έφυγα και όλες οι αντιδράσεις, ανακοινώσεις που υπήρξαν ήταν αληθινές. Ξέρετε νιώθω και εγώ την ανάγκη του να πηγαίνει καλά η ομάδα και δεν έχω αμφιβολία ότι η ομάδα θα συνεχίσει καλά.
Έπαιξε ρόλο από τη δική μου πλευρά η κακή πορεία στην Ευρώπη. Εγώ πίστεψα ότι θα κάναμε την υπέρβαση. Βέβαια, δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία εάν δεν περάσεις στους ομίλους, αλλά σε εμένα έπαιξε ρόλο. Στην Ουκρανία προηγηθήκαμε και μετά χάσαμε. Αυτό με πείραξε πολύ».

- Για τις φήμες που τον φέρνουν να υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού:
«Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω, πέρα από όσα γράφονται. Με ενδιαφέρει να δουλέψω σε άλλη χώρα, αλλά δεν γνωρίζω κάτι».
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...