Νέα συνάντηση βενζινοπωλών με τον υφυπουργό Οικονομικών

Αναβλήθηκε η χθεσινή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου

Νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 ανάμεσα στον υφυπουργό Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά και στην Ομοσπονδία βενζινοπωλών μετά την πρώτη άκαρπη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα.

Οι βενζινοπώλες είχαν προγραμματίσει χθες να δώσουν συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσουν για το τι ειπώθηκε στη συνάντηση της Δευτέρας και τι πρόκειται να γίνει την Παρασκευή που ξεκινάει η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.

Όμως η συνέντευξη Τύπου ακυρώθηκε και σήμερα ξεκινούν οι νέες διαβουλεύσεις ανάμεσα στις 2 πλευρές. Στη συνάντηση της Δευτέρας, ο υφυπουργός δεσμεύθηκε ότι οι επιστροφές του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του πετρελαίου θα γίνονται σε διάστημα δύο ημερών από την υποβολή των τιμολογίων στο σύστημα «Ήφαιστος», ενώ η Ομοσπονδία επέμεινε στη θέση να καταργηθεί η προκαταβολή του φόρου από τους βενζινοπώλες.

Στο μεταξύ, στα 67 λεπτά το λίτρο δεσμεύτηκαν να πωλούν το πετρέλαιο θέρμανσης οι έμποροι καυσίμων, έναντι περίπου 55 λεπτών πέρσι.
newsbeast

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ