Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Η παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών


Η παρουσίαση των αντιπεριφερειαρχών















Τους τρεις υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο», παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας. Κατά την παρουσίαση, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ανέφερε τα εξής«Όπως γνωρίζετε, για την επιλογή των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών ακολουθήθηκε μια ανοικτή και διάφανη διαδικασία, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι να αξιολογηθούν με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε ότι όλοι όσοι αυτοπροτάθηκαν ή ετεροπροτάθηκαν σ’ αυτή την ανοικτή διαδικασία αξιολόγησης είναι στελέχη με εξαιρετικές ικανότητες, ήθος και σημαντική διαδρομή, είτε στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, είτε ευρύτερα.

Το ενδιαφέρον που έδειξαν και η μεγάλη διάθεση τους να προσφέρουν δείχνουν, πριν απ’ όλα, την βαθιά τους πίστη στο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, ως ο φορέας εκείνος που θα λειτουργήσει προωθητικά για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδος.

Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό. Και τους θέλουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στην προσπάθεια μας, όπως θέλουμε κοντά μας και όλους τους πολίτες της Περιφέρειας.

Ανακοινώνουμε, λοιπόν, σήμερα τους τρεις υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού μας «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Βασίλη Αντωνόπουλο και Χαράλαμπο Καφύρα.

Είναι τρία στελέχη με συνεπή παρουσία και συνεχή προσφορά στα κοινά.
Τρεις καταξιωμένοι άνθρωποι, στον πολιτικό, στον κοινωνικό και στον επαγγελματικό τους βίο, με πολλές περγαμηνές και πολλές παρακαταθήκες.»

Οι πρώτες δηλώσεις Χαρ. Καφύρα

"Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου να επιλεγώ από τον  πολιτικό μου φορέας να τεθώ επικεφαλής στην Ηλεία ,  ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης για την  του συνδυασμού  «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην πρόοδο» του υποψήφιου Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το σχέδιο "Καλλικράτης" θέτει τις βάσεις για τη νέα διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας, που θα αλλάξει συνολικά το πολιτικό και διοικητικό σύστημα.

Φιλοδοξία  μου είναι να θέσω στη διάθεση της περιοχής μου την πολύτιμη γνώση και εμπειρία που απέκτησα στην  πολιτική και αυτοδιοικητικό πορεία μου.

Δεσμεύομαι να υπηρετήσω μετά την θητεία μου ως Νομάρχης Ηλείας και τη νέα προσπάθεια με εργατικότητα, εντιμότητα και ήθος. Είναι πιστεύω τα στοιχεία που μπορούν στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες, να κινητοποιήσουν ξανά τους συντοπίτες μας.

Να τους ξαναδώσουν την ελπίδα στο νέο περιβάλλον της αιρετής Περιφέρειας. Για να βρεθεί η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας στην θέση   που της πρεπει και της αξίζει. Για να κάνουμε την Ηλεία πρωτοπόρο κομμάτι της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που θα διαμορφώσει μαζί με τις άλλες ενότητες την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία  το νέο κοινό αναπτυξιακό μέλλον.

Οραματιζόμαστε την Ηλεία των πανέμορφων ακτών και του σπάνιου περιβάλλοντος που θα την καταστούν μοναδικό τουριστικό προορισμό. Των μνημείων του πολιτισμού της που θα δένουν την ιστορία της με τα σύγχρονα  αναπτυξιακό μέλλον .Των αυθεντικών προϊόντων με ποιότητα και ταυτότητα. Των βασικών υποδομών που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες. Των χαρούμενων ανθρώπων της που θα νιώθουν σίγουροι για το μέλλον τους.

Με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ηλείας, που  θα αποτελούν μια δυναμική ομάδα με διάθεση προσφοράς και ανιδιοτέλεια, θα δουλέψουμε με όραμα, με στρατηγική, με σχεδιασμό, με σταθερό βηματισμό για να πετύχουμε. Για να δώσουμε όλοι μαζί στην περιοχή μια νέα ώθηση. Να βάλουμε σε σταθερή τροχιά την ανάπτυξή της.
Για την Δυτική Ελλάδα  και την Ηλεία  των προσδοκιών μας".

 ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...