Ποιοι έκαναν τις καταγγελίες;













Και τώρα που το «θρίλερ» Καφύρα –όπως χαρακτηρίστηκε δημοσιογραφικά η υπόθεση αξιολόγησης της υποψηφιότητάς του από το ΠΑΣΟΚ- τελείωσε, καλό θα ήταν να δούμε πιο νηφάλια κάποια πράγματα.

Τι ακριβώς καταγγελίες ήταν αυτές που έφτασαν στο ΠΑΣΟΚ και από ποιόν ή από ποιους προέρχονται; Διότι «οργιάζουν» οι φήμες πως οι καταγγελίες προέρχονται μέσα από το ΠΑΣΟΚ, ενδεχομένως και από κάποιον ή κάποιους τοπικούς βουλευτές.
Ελπίζουμε ότι ο κ. Καφύρας, όταν θα ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του, όπως ο ίδιος ανέφερε, να μιλήσει και για το ζήτημα αυτό.

Οι πολίτες της Ηλείας περιμένουν απαντήσεις, κάτι που δεν αφορά ασφαλώς μόνο τον κ. Καφύρα αλλά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, καθότι «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Αν μείνουν μετέωρα τα ερωτηματικά αυτά ίσως υπάρξουν άλλες παρενέργειες, όπως η αίσθηση του εκλογικού σώματος ότι στο εσωτερικό του τοπικού ΠΑΣΟΚ γίνεται… μύλος. Γι’ αυτό καλό είναι να ξεκαθαρίσει το πράγμα και να μάθουμε την αλήθεια.

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ