Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αρπαξαν την σφραγίδα από το συρτάρι του γιατρού…



έκλεψαν σφραγίδα γιατρού
Δύο αδέλφια συνελήφθησαν για την κλοπή στο Κέντρο Υγείας Βάρδας

Την σφραγίδα γιατρού του Κέντρου Υγείας Βάρδας, έκλεψαν χθες το πρωί δύο αδέλφια από την Γαστούνη, με σκοπό την πλαστή συνταγογράφηση, εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία του από το γραφείο του.

Τα δύο άτομα, που αντιμετωπίζουν προβλήματα χρήσης ουσιών, αφού πήραν την σφραγίδα την έκρυψαν σε ένα σημείο της πλατείας της Βάρδας, μέσα σε χορτάρια (!), ωστόσο λίγο αργότερα συνελήφθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βάρδας.

Πρόκειται για έναν 30χρονο και έναν 29χρονο, οι οποίοι το πρωί πήγαν στο Κ.Υ. Βάρδας, με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τους συνταγογραφήσουν χάπια. Κάποια στιγμή, ο γιατρός βγήκε από το γραφείο του και τα δύο αδέλφια το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν από το συρτάρι την σφραγίδα του, που ανέγραφε διευθυντής του ΕΣΥ.

Στη συνέχεια έφυγαν από το Κ.Υ. Βάρδας και λίγο αργότερα ο γιατρός ανακάλυψε ότι έλειπε η σφραγίδα, υποψιαζόμενος τα δύο άτομα, που περιφέρονταν στο χώρο νωρίτερα. 

Ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Λίγο πριν το μεσημέρι, τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν στην παλαιά εθνική οδό και προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Και οι δύο φέρονται να ομολόγησαν την κλοπή της σφραγίδας και στη συνέχεια οδήγησαν τους αστυνομικούς στο σημείο που την είχαν κρύψει.
Σήμερα, θα προσαχθούν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας για την απαγγελία κατηγοριών.
protinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...