Νιόπλιας: Ματς χωρίς αύριο

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στο «τριφύλλι» γνωρίζουν ότι ...η νίκη αποτελεί μονόδρομο για να παραμείνουν ζωντανοί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 
«Είναι ένας ματς χωρίς αύριο για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε», ήταν το μήνυμα του Νίκου Νιόπλια στους παίκτες για το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες.

Οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, όμως θα πάνε ουσιαστικά με μία προπόνηση απέναντι στους «ερυθρόλευκους». 
Ο 45χρονος τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, όπου διεκδικούν θέση ο Λουίς Γκαρσία και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση και στο παιχνίδι με την Κοζάνη πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε άλλο ένα και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις. 
Επίσης, ο Κοζανίτης προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Καραγκούνη, λόγω της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νιόπλιας δεν υπολογίζει τον Νίνη και τον Λέτο, οι οποίοι χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι απολύτως έτοιμοι για την ανάγκες ενός τέτοιου αγώνα.
Ωστόσο, είχε δώσει «ανάσες» στους Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Σιμάο και Τζόρβα, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα ενόψει του ντέρμπι.

Θετικό θεωρείται, επίσης, το γεγονός πως ο Γκοβού έδειξε ότι είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Τζιμπρίλ Σισέ. 
Έτσι, ο 45χρονος τεχνικός αναμένεται να ρίξει στα βαθιά τον Γκοβού και θα του ζητήσει να συγκλίνει προς τα μέσα για να δίνει βοήθειες στον συμπατριώτη του.

24vro

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ