Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πάρτυ διαρρήξεων στο Νομό και γιατρός για κλάμματα...


Στο νομό Ηλείας συνεχίζεται η έντονη δράση των διαρρηκτών που κλέβουν κάθε τι, ανεξαρτήτως αξίας.


Στα Βυτινέϊκα από αγροικία οι κλέφτες πήραν όσα κοτόπουλα υπήρχαν μέσα σε καταψύκτη, μαζί με ένα ξυλοκοπτικό.

Σε άλλη περίπτωση στο Βούναργο πήραν χαλκώματα, ένα αλυσοπρίονο και ένα χλοοκοπτικό.

Στη Ζαχάρω άγνωστοι διέρρηξαν περίπτερο και πήραν τριακόσια ευρώ, σοκολάτες, τσίχλες και τσιγάρα αξίας 1200 ευρώ.

Στο Τραγανό διέρρηξαν αυτοκίνητο από το οποίο πήραν το ηχοσύστημα, ενώ στα Καβάσιλα βρήκαν το παράθυροαν ασφάλιστο και πήραν 1000 ευρώ μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΙΚΑ....

Η «εξάρτηση» από τον τζόγο ενός γιατρού φάνηκε μάλλον μεγαλύτερη από την εξάρτηση μιας διαβητικής από την ινσουλίνη!

Η 27χρονη δημοσιογράφος πάσχει από χρόνιο σακχαρώδη διαβήτη και της χορηγείται απαραιτήτως ινσουλίνη. Δύο φορές το μήνα επισκέπτεται γιατρούς του ΙΚΑ για να γράψει τα φάρμακα.

«Λόγω της έντονης κακοκαιρίας, που έπληττε εκείνη την ημέρα το Νομό Ηλείας, άργησα κατά μισή ώρα στο ραντεβού μου, καθώς η δυνατή βροχή που έπεφτε ασταμάτητα δεν μου επέτρεπε να οδηγήσω με πάνω από 50 χλμ./ώρα.

Φτάνοντας εκεί ανακάλυψα ότι το ιατρείο του γιατρού ήταν κλειστό και, όταν ρώτησα κάποιους περαστικούς "γιατί", μου απάντησαν ότι "κλείνει πολύ νωρίς το ιατρείο του" και ανέφεραν ότι μπορώ να τον βρω σε κάποιο άλλο σημείο όπου συχνάζει», καταγγέλλει.

Το σημείο όπου σύχναζε ο γιατρός, σύμφωνα με την 27χρονη, ήταν ένα πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, όπου έπαιζε στοίχημα ή ΚΙΝΟ.

Οπως κατήγγειλε, ο γιατρός αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει προβάλλοντας ως δικαιολογία την αργοπορία της, αδιαφορώντας αν χρειάζεται βοήθεια.

«Μάταια προσπάθησα να του εξηγήσω...
 Ο συγκεκριμένος γιατρός όχι μόνο δεν έδειξε κατανόηση, αλλά με έδιωξε κακήν κακώς από το πρακτορείο, αναφέροντας διαρκώς ότι δεν πρόκειται να με εξυπηρετήσει δίνοντάς μου να καταλάβω ότι τον έχω κιόλας διακόψει από τον... τζόγο του!».

Η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» απευθύνθηκε στον Νίκο Γαλανόπουλο, πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου, ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία και τόνισε ότι το θέμα θα διερευνηθεί.
Αναρτήθηκε από ellinas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...