Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Από αύριο ο «εφοδιασμός» των εκλογικών τμημάτων


Από αύριο ο «εφοδιασμός» των εκλογικών τμημάτων
Από την προετοιμασία του εκλογικού υλικού στη Νομαρχία Ηλείας.
Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργεία του τμήματος Εκλογών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας για την προώθηση στα εκλογικά τμήματα του νομού του εκλογικού υλικού για την ψηφοφορία της ερχόμενης Κυριακής.
Όπως έγινε γνωστό, η Ν.Α. Ηλείας έχει αναλάβει την προώθηση των εκλογικών καταλόγων, των ψηφοδελτίων, όπως και των φακέλων που αφορούν στις εκλογές για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

Το αντίστοιχο υλικό που αφορά τις δημοτικές εκλογές θα το προωθήσουν προς τα εκλογικά κέντρα οι κατά τόπους καποδιστριακοί δήμοι. Η μεταφορά του εκλογικού υλικού θα ξεκινήσει από αύριο Τετάρτη και εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι στην Ηλεία υπάρχουν συνολικά 459 εκλογικά τμήματα.

Προσοχή: Λόγω της κατεδάφισης του Α’ Γυμνασίου - Λυκείου Πύργου, έγινε ανακατανομή των εκλογέων σε όλα τα σχολεία της πόλης του Πύργου, γι’ αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο γραφείο εκλογών της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών της Ν.Α. Ηλείας (3ος όροφος Διοικητήριο Πύργου και στα τηλέφωνα: 2621 360 -367 και 365) ή στο Δήμο Πύργου, προκειμένου να ενημερωθούν για το εκλογικό Τμήμα που θα ψηφίσουν.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...