Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Χωρίς ρίσκο δεν ΠΑΟ πουθενά

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε άτολμος στο Καζάν, μένοντας στο 0-0 με την Ρούμπιν και όπως όλα δείχνουν οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.


Το αρχικό σχήμα του Νιόπλια με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς έδειξε από νωρίς τον προσανατολισμό του Παναθηναϊκού, στο παγωμένο Καζάν. Οι “πράσινοι” απειλήθηκαν ελάχιστα και ακόμα λιγότερο απείλησαν την Ρούμπιν με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα.
Το ματς ήταν κάκιστο μέχρι το τελευταίο τέταρτο όταν οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ο Ζιλμπέρτο στο 78΄ και ο Γκοβού στο 83΄ έχασαν την ευκαιρία να “κλέψουν” το ματς, ενώ οι Ρώσοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο όταν στο 79ο λεπτό αρχικά ο Κορνιλένκο και στην συνέχεια ο Νάβας είχαν καταφέρει να νικήσουν τον Τζόρβα.
Πλέον οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ελαχιστοποιούνται και ρεαλιστικός στόχος γίνεται η τρίτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 7
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 6
ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ 3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
*Κοπεγχάγη και Μπαρτσελόνα κοντράρονται στην Δανία στις 21:45.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα
Ρουμπίν Καζάν – Κοπεγχάγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...