Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Υψώθηκε η γαλανόλευκη στον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ



Επιτέλους τέλος; Η ελληνική σημαία υψώθηκε στο υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ
στο Κίελο,όπου για τέσσερα χρόνια το υποβρύχιο με το θρυλικό όνομα ανέμενε να κοπεί ο γόρδιος δεσμός των πολλών τεχνικών,νομικών και οικονομικών προβλημάτων που εμπόδιζαν τον απόπλου του.

Ο Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Δημήτρης Ελευσινιώτης στην ομιλία του ήταν ίσως υπέρμετρα ευγενικός με όσους «ενεπλάκησαν σ΄ αυτό το πρόγραμμα των έξι υποβρυχίων», για τους οποίους είπε ότι «θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τα αποτελέσματα». Μετά από τόσες καθυστερήσεις και μπερδέματα ουδείς σε Γερμανία και Ελλάδα,μπορεί να δηλώσει υπερήφανος.

Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας κ. Δημήτριος Ράλλης, η Πρόξενος της Ελλάδας στο Αμβούργο κ. Αικατερίνη Δημάκη και ο Πρόεδρος της HDW κ. Andreas Burmester.
Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ θα περάσει από ένα νέο κύκλο δοκιμών στη Βόρεια θάλασσα και όλοι ελπίζουν ότι «ο Αη Νικόλας θα τον προστατεύει από τις τρικυμίες «,όπως ευχήθηκε και ο Α/ΓΕΝ στην ομιλία του.
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...