Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

H μάχη της ... κάρτας και δυο λόγια ακόμα


H μάχη της ... κάρτας και δυο λόγια ακόμα
Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν μέχρι την Κυριακή και την ετυμηγορία του λαού για το ποιος θα διαφεντέψει την μοίρα των χωριών και των πόλεων μας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Και σε δρόμους, πλατείες, καφενεία και καφετέριες αλλά και στον έντυπο κ' ηλεκτρονικό Τύπο γίνεται το έλα να δεις με τις ...κάρτες των υποψηφίων.

Αν δεν μας πιστεύετε ρίξτε μία ματιά στο iliatora, έτσι για να μην μας κακολογήσουν οτί "κατηγορούμε" κανέναν!

Αν και προσπαθήσαμε -και πιστεύω το καταφέραμε- και τους υποψηφίους να προβάλουμε και την ευδιάκριτη ανάγνωση της ύλης μας να διαφυλάξουμε.

Αλλά ας πάμε στην ταμπακιέρα. Οι υποψήφιοι που θεωρούν πως με την ανάρτηση μίας κάρτας ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες ή με την ρίψη της σε έναν δρόμο (πάλι ανάμεσα σε ...εκατοντάδες άλλες, ας μην μιλήσουμε και για την ρύπανση) θα καταφέρουν να πείσουν τους ψηφοφόρους να τους επιλέξουν, τότε πλανώνται πλάνην οικτράν.

Από τα λίγα που μπορεί να προσφέρει μία τέτοια διαφημιστική κάρτα είναι η αύξηση της αναγνωρισιμότητας των υποψηφίων (που από μόνη της όμως ψήφους δεν θα φέρει) αλλά και η οικονομική στήριξη  στο μέσο, μέσα από την αγορά του διαφημιστικού χώρου, στήριξη που ιδιαίτερα στην δική μας περίπτωση είναι πολύτιμη και ουσιαστική για την κάλυψη των βασικών λειτουργικών εξόδων της διαδικτυακής εφημερίδας μας.

Και μιας και μιλάμε για την αφεντιά μας, αυτό που ήδη ξέρουν οι άνθρωποι που επέλεξαν το ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ για να προβληθούν, έστω με μία κάρτα και δυο λόγια, είναι πως έτσι επικοινωνούν με ένα αναγνωστικό κοινό μερικών χιλιάδων ανθρώπων- κι ας είμαστε στον "αέρα" του διαδικτύου μόλις 45 ημέρες.

Επίσης γνωρίζουν πως το αντίτιμο που κατέβαλαν για την ανάρτηση της διαφήμισης τους δεν τους εγγυάται... "ασυλία", αν κι εφόσον καταφέρουν να εκλεγούν.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα ασκήσουμε έλεγχο και κριτική στα πεπραγμένα τους. Αυτονόητο χρέος μας προς τους εαυτούς μας και τους αναγνώστες μας. Και επειδή, όπως προείπαμε,οι άνθρωποι που διαφημίζονται στο HΛΕΙΑ ΤΩΡΑ το γνωρίζουν αυτό και υπό αυτές τις συνθήκες μας επέλεξαν για την διαφημιστική προβολή τους, τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ
**************************************************************************
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
****Μια σημείωση θα ήθελα να κάνω  και εγώ σαν αναγνώστης του ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ...
Παρά τις 45 ημέρες λειτουργείας σας πρέπει να σας δώσω τα θερμά συνχαρητήρια μου 
για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση μας  ...

Επιπλέον απο προσωπική εμπειρία  θέλω να τονίσω οτι είναι  το μοναδικό site που ενδιαφέρθηκε για καποιο γεγονός ιδιαίτερα οικογενειακής χαράς,
 αλλά και χαρά ολόκληρου του νομού Ηλείας, δημοσιεύοντας   την επιτυχία που σημειώθηκε στην οικογένειά μας  και παρόλο που έστειλα σε όλον τον τόπικο τύπο της Ηλείας το γεγονός που πολλοί από εσάς θα έχετε δει , 
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ !!!!!ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ....
Θελω να ευχαριστήσω  δημοσίως όπως  και έκανα στο face book το site  iliatora.gr 
και ιδιαίτερα την κυρία ΔΟΜΝΑ ΜΠΑΡΟΥΝΗ για το ενδιαφερον και την δημοσιευση
με εκτιμηση ..
ΣΤΡΙΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...