Έκλεψε το διαβατήριο του Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι έχει σε όλο τον κόσμο φανατικούς θαυμαστές. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μην ισχύει και στο... Κατάρ, όταν υπάλληλος του αεροδρομίου καθυστέρησε επίτηδες τον έλεγχο διαβατηρίων για να βγάλει φωτογραφία το διαβατήριο του Αργεντινού σταρ!

Είναι γρήγορος, με χαμηλό κέντρο βάρος και δεν πιάνεται ούτε με λάσο.
 
Αυτά στον αγωνιστικό χώρο για τον Λιονέλ Μέσι, γιατί εκτός ακόμα θέλει δουλειά για να αποφεύγει τους θαυμαστές του. Συγκεκριμένα, λίγο πριν η αποστολή της Αργεντινής αποχωρήσει από το Κατάρ, φανατικός θαυμαστής του Αργεντινού άσου αποφάσισε να πάρει ένα ενθύμιο από τον αγαπημένο του παίκτη.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων στο αεροδρόμιο της Ντόχα ο υπάλληλος του αεροδρομίου έβγαλε το κινητό του και φωτογράφισε το διαβατήριο του Μέσι χωρίς να τον καταλάβει κανείς. Μάλιστα στη συνέχεια γέμισε όλα τα φόρουμ στο Κατάρ με το ντοκουμέντο αυτό για να δείξει το κατόρθωμά του.
24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ