Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Πολύ νερό σε βόρειο Ιόνιο & Ήπειρο


Πολύ νερό σε βόρειο Ιόνιο & Ήπειρο
Νέες ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 19 Νοεμβρίου στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Αντίθετα σχεδόν καθαρός καιρός επικρατεί στα νοτιοδυτικά.

Στην Θεσπρωτία, ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Ελευθεροχώρι Παραμυθιάς κατέγραψε ύψος βροχόπτωσης που ξεπερνά τα 70 χιλιοστά.

Στην Ηγουμενίτσα το ύψος βροχής φτάνει τα 20 χιλιοστά.

Στη Κέρκυρα για μια ακόμα φορά εκδηλώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις, τα 60 χιλιοστά αγγίζει το ύψος βροχής, 48 ώρες μετά τις εκτεταμένες πλημμύρες από τα 140 χιλιοστά της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου.

Τα φαινόμενα προήλθαν από πυρήνες καταιγίδων που σχηματίστηκαν στα βόρεια τμήματα του Ιονίου, υπολείμματα της ατμοσφαιρικής διαταραχής που μας επηρέασε το τελευταίο 48ωρο. Την ίδια ώρα, λίγα χιλιόμετρα πιο νότια σε Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο επικρατούν υψηλές νεφώσεις και ήπιες γενικά συνθήκες.
Ηλεία τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...