Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Διαμαρτυρία για την Κάρτα Του Πολίτη.

Οι Έλληνες YOUTUBERS προγραμματίζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας ( εναντίον της Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτη ) έξω απο… την Βουλή την Κυριακή 12-12-2010 και ώρα 11.00 πμ

Η συγκέντρωση αυτή θα πάει χαμένη αν δεν τους υποστηρίξουμε . Προτείνω την ίδια ημέρα και ώρα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να γίνει μια τέτοια κινητοποίηση .
Όπου υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην παγκοσμιο.ποίηση , στο μνημόνιο , στην καταλήστευση της χώρας , στην οικογενειοκρατία , στην διαφθορά , στην κατευθυνόμενη αποβλάκωση του λαού .

Στην διάρκεια της κινητοποίησης να μοιραστούν φυλλάδια για ενημέρωση όσων δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται .
Δίνω ένα παράδειγμα για το τί θα μπορούσε να περιέχει το φυλλάδιο :

Έλληνα πολίτη
Η κυβέρνηση σχεδιάζει να αντικαταστήσει τις αστυνομικές ταυτότητες με την λεγόμενη ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ .
Η κάρτα αυτή θα έχει μηχανισμό παρόμοιο με τις κάρτες ανάληψης χρημάτων απο τα ATM , τις τηλεκάρτες , τις κάρτες ανανέωσης χρόνου των καρτοκινητών .
Μέσα στην Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη θα μπορούν να γραφτούν πολλές πληροφορίες για τον κάτοχο της κάρτας αλλά θα μπορεί , κάποια στιγμή , να γραφτούν και τα χρήματα που κατέχει και πλέον όλες οι αγορές και πωλήσεις να γίνονται μέσω της κάρτας . Δεν θα υπάρχουν πια ούτε χαρτονομίσματα ούτε κέρματα . Ένας αριθμός χρημάτων θα σβήνεται απο μια κάρτα και θα γράφεται στην άλλη .
Θα σου πεί η κυβέρνηση οτι αυτή η κάρτα θα φέρει πολλά καλά :

1) Θα μηδενιστεί η φοροδιαφυγή . Η Εφορεία θα μπορεί να βλέπει στην Κάρτα τί χρηματική περιουσία έχει ο καθένας και πότε την απέκτησε . Θα μπορεί να αφαιρεί απο την Κάρτα του τους φόρους όποτε ο χρήστης θα αγοράζει ή θα πουλά κάτι . Δεν θα χρειάζεται να τον κυνηγά για να εισπράξει .

2) Η έκδοση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών θα γίνει πανεύκολη ή δεν θα χρειάζεται πλέον . Θα είναι όλα αποθηκευμένα στην κάρτα . Η Κάρτα αυτή θα είναι συγχρόνως πορτοφόλι , αστυνομική ταυτότητα , βιβλιάριο υγείας και διαβατήριο .

3) Αν την χάσεις ή σου την κλέψουν , θα μπορείς να το δηλώσεις στην αστυνομία και να την απενεργοποιήσουν , οπότε ο κλέφτης να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που έχεις . Σε σένα θα σου βγάζουν καινούργια με όλα τα χρήματα που είχες και όλα τα στοιχεία . Μάλιστα κάποια στιγμή θα σου πούν οτι το μικροσκοπικό τσιπάκι της κάρτας μπορούν ( αν θέλεις ! ) να σου το φυτέψουν κάτω απο το δέρμα και να μην έχεις τον φόβο μη το χάσεις ή σου το κλέψουν . Αφού γίνουν κανα δυό εξαφανίσεις παιδιών ( εντελώς τυχαίες ! ) θα σου πούν οτι πρέπει την Κάρτα να την φυτέψεις απο τώρα στα παιδιά σου για να μπορούν να τα εντοπίζουν όπου και άν βρίσκονται .

4) Θα σου πούν οτι με την κάρτα αυτή θα έρθει επιτέλους η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! Διότι θα γίνουν πανεύκολα τα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ . Θα έχουμε δημοψηφίσματα για το κάθε τι . Η κυβέρνηση θα ζητά την γνώμη του λαού για όλα τα ζητήματα .

Δες όμως τι ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ :

1) Δεν θα σου πούν οτι οι μεγάλοι διαπλεκόμενοι φοροφυγάδες και οι πολιτικοί θα εξακολουθούν να διαφεύγουν . Αυτοί θα έχουν πάντα τις κατάλληλες ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ για να προμηθευτούν μια ΔΕΥΤΕΡΗ Ηλεκτρονική Κάρτα ( με άλλο όνομα ) μέσα στην οποία θα έχουν όλο το παράνομο χρήμα .

2) Δεν θα σου πούν οτι άν οι κυβερνώντες νευριάσουν μαζί σου διότι είπες κάτι εναντίον τους , θα μπορούν να σβήσουν το ποσό των χρημάτων που υπάρχει στην κάρτα σου και να γράψουν οτι το έπαιξες στο καζίνο . Δεν θα υπάρχει τρόπος να αποδείξεις οτι λές αλήθεια .

3) Δεν θα σου πούν οτι η ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία ( δεν θα υπάρχει η ασφάλιση ΙΚΑ και Δημοσίου για πάντα ! ) θα μπορεί να βλέπει πόσες φορές αρρώστησες ( και απο τί ασθένεια ) και θα σου πεί “Α, εσύ είσαι πολύ φιλάσθενος . Δεν σε ασφαλίζω ” . Το ίδιο θα μπορεί και ο κάθε μελλοντικός εργοδότης σου ( που ασφαλώς θα είναι κάποια γιγαντιαία πολυεθνική εταιρεία) .
4) Δεν θα σου πούν οτι το τσιπάκι που θα φυτεύεται κάτω απο το δέρμα καθόλου δεν θα προστατέψει το παιδί σου απο την απαγωγή διότι :
# Εντοπίζεται και αφαιρείται απο το δέρμα πολύ εύκολα .
# Αν καλυφθεί με αλουμινόχαρτο ΔΕΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ !


5) Δεν θα σου πούν οτι στο μέλλον ( ίσως και σήμερα !) θα υπάρχει η δυνατότητα το εμφυτευόμενο τσιπάκι να εγχέει μέσα στο αίμα σου ‘κάτι” .

6) Δεν θα σου πούν οτι η Ηλεκτρονική Κάρτα θα είναι ο θάνατος της τελευταίας σταγόνας δημοκρατίας που μας έμεινε . Πράγματι , θα διοργανώνουν δημοψηφίσματα για το κάθε τί . ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του δημοψηφίσματος όμως θα μπορεί να το “μαγειρέψει” ο χειριστής του κεντρικού υπολογιστή ( που φυσικά θα είναι μέλος πολλών μυστικών ταγμάτων και στοών ) .

7) Δεν θα σου πούν οτι χάκερς μπόρεσαν να διαβάσουν την Κάρτα και αύριο ίσως μπορούν να δημιουργούν ανύπαρκτο χρήμα γεμίζοντας την κάρτα τους με ποσά ή αφαιρώντας ποσά απο άλλες κάρτες !
Δεν θα σου πούν οτι “Ο Πρόεδρος της Μυστικής Αστυνομίας στη Γερμανία κατηγορεί τους πολιτικούς ότι σχεδίασαν τις νέες ταυτότητες χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια και με παλιομοδίτικες μεθόδους. Αυτή η τεχνική είναι παιχνιδάκι για τους ” ειδικούς” να πάρουν όποια στοιχεία θέλουν και να τα χρησιμοποιήσουν ανάλογα.”


Πηγή   dakrythspanagias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...