Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μιραλάς

Εξελίξεις στο θέμα του Κέβιν Μιραλάς σηματοδοτεί η άφιξη του μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού στην Αθήνα... αύριο. Παρότι από το περιβάλλον του Κριστόφ Ενροτό δεν προκύπτει ότι έχει κανονιστεί κάποιο ραντεβού, στον Ολυμπιακό είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, αφού δεν αποκλείεται στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» να γίνει μία κουβέντα μαζί του για την αγορά και το νέο συμβόλαιο του 23χρονου.

Ωστόσο, είναι πιθανό να μην «τρέξουν» και τόσο πολύ οι εξελίξεις. Ακόμη κι αν δοθεί παράταση, όμως, για τις αρχές του επόμενου μήνα, δεν θα αντιμετωπιστεί ως πρόβλημα, όπως, τουλάχιστον, έχει διαρρεύσει. 
 
Εκείνο που έχει μεταφερθεί στον Ολυμπιακό και παρά τις τελευταίες τοποθετήσεις από πλευράς Σεντ Ετιέν είναι ότι, το ποσό της αγοράς μπορεί να μειωθεί σημαντικά από τα 2,5 εκατομμύρια με την καταβολή μετρητών ή σε μικρότερο χρονικό διάστημα από αυτό των τριών δόσεων σε βάθος διετίας, όπως προβλέπει η συμφωνία του καλοκαιριού.

Επίσης, ότι ο Μιραλάς είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο και η συζήτηση που θα γίνει αφορά τις αποδοχές του και κυρίως την απάλειψη της ρήτρας των 4,2 εκατ. που υπάρχει αυτή τη στιγμή, για να φύγει το προσεχές καλοκαίρι.

Ενδεκάδα… άλυτος γρίφος

Οι απουσίες των Τοροσίδη, Μπράβο και κυρίως, αυτή του Μέλμπεργκ, έχουν βάλει σε σκέψεις τον Ερνέστο Βαλβέρδε. 
 
Η τετράδα στην άμυνα -έτσι όπως έχουν τα πράγματα- δεν είναι καθόλου… αναμενόμενη, με τον Ισπανό τεχνικό να σκέφτεται πολύ σοβαρά να χρησιμοποιήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δίπλα στον «σίγουρο» Αβ. Παπαδόπουλο τον Ουρτάδο και σε ρόλο δεξιού μπακ τον Μοντέστο! Ωστόσο, κατά την προσφιλή του τακτική, ο Βαλβέρδε δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, οπότε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στην κυριακάτικη αναμέτρηση παραμένει… άλυτος γρίφος.

Το σίγουρο είναι ότι η τετράδα αποτελούμενη από τους Γκαλίτσιο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλο και Μοντέστο δεν είναι ακριβώς αυτό. Σίγουρη… 
 
Είναι προφανές, όμως, ότι, εάν επιλέξει τους Ουρτάδο και Μοντέστο, αυτό θα γίνει με τη σκέψη ότι έτσι θα υπάρχει μεγαλύτερη εμπειρία (συνολικά) στην άμυνα, απόντων τόσων βασικών και σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

Από κει και πέρα, στην μεσαία γραμμή σε ρόλο αμυντικών χαφ θα αγωνιστούν οι Ντουντού και Γιάννης Παπαδόπουλος, με τους Φετφατζίδη και Ριέρα να είναι στις πτέρυγες. Πίσω από τον προωθημένο Μιραλάς θα αγωνιστεί ο Φουστέρ. 
 
Ωστόσο, δεν αποκλείεται θέση στην ενδεκάδα να πάρει και ο Πάντελιτς αφήνοντας τον Γιάννη Παπαδόπουλο στον πάγκο και μετατοπίζοντας τον Φουστέρ δίπλα στον Ντουντού.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...