Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μαθητές έριξαν καθηγητή στη θάλασσα!

Επεισόδια σε σχολική εκδρομή στην Ελευσίνα

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η Ελευσίνα, όταν κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, οι μαθητές δύο λυκείων από τη συγκεκριμένη περιοχή και το Περιστέρι ήρθαν στα χέρια και συγκρούστηκαν σώμα με σώμα.


Το περιστατικό κατήγγειλε στην εκπομπή «Εδώ και τώρα» στο Alter ο πατέρας ενός από τα παιδιά. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, οι μαθητές της Ελευσίνας κάθονταν σε καφετέριες της περιοχής, όταν έφτασαν τέσσερα λεωφορεία με παιδιά λυκείου από το Περιστέρι που έκαναν ημερήσια σχολική εκδρομή.

Μετά από φραστικούς διαπληκτισμούς μαθητριών των δύο σχολείων, οι ανήλικοι ήρθαν στα χέρια, φτάνοντας στο σημείο να χτυπούν με δύναμη ο ένας τον άλλο, χρησιμοποιώντας ακόμη και αλυσίδες. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, μία κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά όταν της χτύπησαν με μανία το κεφάλι πάνω σε μαρμάρινο τραπέζι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι μαθητές έφτασαν στο σημείο να ρίξουν τον ένα καθηγητή τους στη θάλασσα…
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...