«Γυναίκα, μας πήραν την κουζίνα!»


«Γυναίκα, μας πήραν την κουζίνα!»
Ανάστατες οι νοικοκυρές μετά τα τελευταία κρούσματα διαρρήξεων, μιας και οι κλέφτες αποφάσισαν να κάνουν τη ζωή τους δύσκολη, κλέβοντας από φούρνους και χύτρες μέχρι ηλεκτρικές σκούπες! 

Στο Κατσαρού οι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι από το παράθυρο του μπάνιου και πήραν δύο φούρνους (εντοιχιζόμενο και μικροκυμάτων), μία εστία κουζίνας, τρεις χύτρες ταχύτητας κι ένα τηγάνι, συνολικής αξίας 1200 ευρώ ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές 500 ευρώ ...
Στη Γαστούνη η μόνη λεία των αγνώστων που μπήκαν σε εξοχική κατοικία ήταν η ...ηλεκτρική σκούπα, ενώ μεγαλύτερη ήταν η αξία των κλοπιμαίων από κατάστημα υδραυλικών ειδών της ίδιας πόλης, αφού οι τριάντα σωλήνες χαλκού που εκλάπησαν κοστολογούνται στα 4.000 ευρώ.
Στα Λεχαινά οι διαρρήκτες αφαίρεσαν την τηλεόραση, το DVD player, το κινητό και την ταυτότητα του ενοίκου.

Τέλος (αν και "Τέλος" στις καθημερινές διαρρήξεις στο νομό δεν φαίνεται στον ορίζοντα) στο Λεβεντοχώρι άγνωστοι έκαναν έφοδο σε αγροικία και στο διπλανό μοτερόσπιτο και έκλεψαν ένα πλυστικό μηχάνημα, ένα θαμνοκοπτικό και φυσικά το ... αλυσοπρίονο.
ilia tora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ