Παρέμβαση της UEFA για τις κόκκινες κάρτες της Ρεάλ


Καθόλου απαρατήρητες δεν πέρασαν οι κόκκινες κάρτες που "προκάλεσαν" οι Αλόνσο και Ράμος στο ματς της "βασίλισσας" με τον Άγιαξ, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "εμπλεκόμενοι" αρνούνται, αλλά κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.

"Η Uefa επιβεβαιώνει ότι θα υπάρξει ακροαματική διαδικασία, κατά της Ρεάλ Μαδρίτης για την απρεπή πράξη του Ζοζέ Μουρίνιο και των παικτών Τσάμπι Αλόνσο, Σέρχιο Ράμος, Ίκερ Κασίγιας και Γέρζι Ντούντεκ, στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ", ήταν η ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιήθηκε ότι οι άμεσα "εμπλεκόμενοι" θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις, για τις συννενοήσεις που φάνηκε να έγιναν, προκειμένου να πάρουν κόκκινες κάρτες και να εκτίσουν τις ποινές τους στο αδιάφορο παιχνίδι με την Οσέρ.

Οι κάμερες "έπιασαν" τον Πορτογάλο τεχνικό να λέει κάτι στον Γέρζι Ντούντεκ, εκείνος το μετέφερε στον Κασίγιας και ο Κασίγιας στον Σέρχιο Ράμος. Όλα αυτά πριν αρχίσει το "κρεσέντο" καθυστερήσεων από τους παίκτες της Ρεάλ, αρχικά τον Αλόνσο και στη συνέχεια τον Ράμος που τους..."εξασφάλισε" τις "πολυπόθητες" κίτρινες κάρτες που σήμαναν και την αποβολή τους.

"Μίλησα με πολλούς παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα, όχι μόνο με τον Ράμος και τον Αλόνσο. Οι αποβολές ήρθαν σε ένα εύκολο παιχνίδι, όπου δόθηκαν πολλές περίεργες κίτρινες κάρτες", είπε ο Μουρίνιο, αρνούμενος τις "κατηγορίες".


Ο Αλόνσο αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του.
Ο Αλόνσο αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του.

Η ακροαματική διαδικασία, από την αρμόδια πειθαρχική επιτροπή, θα γίνει στις 30 του μηνός. 
newsit

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ