Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟ: Ζήτησε πίσω λεφτά ο Παύλος...

Ξάφνιασε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο -τυπικής σημασίας- απογευματινό συμβούλιο- της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Ζήτησε να του επιστραφούν οι 300 από τις 850 χιλιάδες ευρώ που είχε βάλει για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, επειδή ο ίδιος θεωρεί πως η αύξηση δεν έφτασε ποτέ τα 15 εκατομμύρια ευρώ, αλλά έμεινε στα 9, λόγω της χορηγίας τεσσάρων εκατομμυρίων από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, καθώς και της μη συμμετοχής των Νίκα, Ξυλά και Πολέμη.

Οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Δημήτρης Γόντικας και Τζόνι Βεκρής προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι αυτό που ζητάει δεν στέκει νομικά, αλλά και ότι η κίνηση του Τζίγγερ να δώσει 5,2 εκατ. ευρώ μέσω της αύξησης και άλλα τέσσερα ως χορηγία, έγινε για να μην αυξηθεί το ποσοστό του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, όμως, δεν έδειξε να πείθεται με τίποτε και έτσι το θέμα θα συζητηθεί και πάλι στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, στην οποία θα είναι παρών και ο Νικόλας Πατέρας που απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στα τυπικά της συνεδρίασης, επικυρώθηκε η παραίτηση του Φάνη Βουτσαρά από το πόστο του γενικού διευθυντή, με τις αρμοδιότητες να περνούν στον Δημήτρη Γόντικα, τη θέση του οποίου στη διοικούσα επιτροπή πήρε ο Τζόνι Βεκρής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Σπυρόπουλος τρέχει για να προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο οποίο πλέον έχει επικεντρωθεί το ενδιαφέρον και η προσοχή των «πράσινων». 

Ο διεθνής αριστερός αμυντικός ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα και την Πέμπτη θα προσπαθήσει να προπονηθεί κανονικά, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια. Μόνοι τους γυμνάστηκαν, εξάλλου, οι Λέτο, Νίνης και Μπουμσόνγκ, με τους δύο πρώτους να έχουν ως στόχο να προλάβουν το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στις 24 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...