Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Με την πρώτη βγήκε δεύτερος!


Με την πρώτη βγήκε δεύτερος!
«Μα, ποιος είναι ο Γιώργος Γεωργιόπουλος», είπαν πολλοί που είδαν την 55χρονο δικηγόρο να φιγουράρει στη δεύτερη θέση, από πλευράς σταυρών προτίμησης, στο ψηφοδέλτιο των Απόστολου Κατσιφάρα – Λάμπη Καφύρα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Αν και βρισκόταν μακριά από τα τοπικά πράγματα, καθώς εργάζεται στην Αθήνα, ο κ. Γεωργιόπουλος βρισκόταν πάντα σε διαρκή επαφή με την Ηλεία: παλαιότερα ως στενός συνεργάτης του αείμνηστου υπουργού Γιάννη Σκουλαρίκη αλλά και μετέπειτα, μέσα από άλλες θεσμικές του ιδιότητες ως  διευθυντής του πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Χ. Καστανίδη.

Σήμερα ο Γ. Γεωργιόπουλος διευθύνει το πολιτικό γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Εκεί έγινε η πρώτη επαφή με τον τότε υφυπουργό Δικαιοσύνης Απόστολο Κατσιφάρα για τη συμμετοχή του στον συνδυασμό. Γεννημένος στη Μουριά Αρχαίας Ολυμπίας, ο Γιώργος Γεωργιόπουλος στην πιο δημιουργική φάση της ζωής του είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον τόπο μέσα από τον νέο θεσμό.

Κι αν κρίνουμε από την εντυπωσιακή του επίδοση, είναι βέβαιο ότι θα αναλάβει διακριτό ρόλο στη νέα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...