Υποπτα άλλα τρία ματς της Σούπερ Λίγκας!

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνει η υπόθεση των στημένων αγώνων στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι... η ΟΥΕΦΑ «εντόπισε» άλλα τρία ματς της Σούπερ Λίγκας που σημαίνει ότι και η μεγάλη κατηγορία αποκτά σημαντικό πρόβλημα. 
 
Ηδη τέτοιου είδους αποκαλύψεις έχουν γίνει δυο αγώνες: Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2  που έγινε στις 10/01/10 και θεωρείται ελαφρώς ύποπτος από την ΟΥΕΦΑ, όπως και ο αγώνας (επίσης της μεγάλης κατηγορίας) Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 που έγινε στις 14/3/10 (κι αυτός χαρακτηρίστηκε ελαφρώς ύποπτος).

Ετσι πολύ δουλειά αποκτά και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, καθώς αύριο ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής θα της διαβιβάσει νέο φάκελο με 15 ύποπτα παιχνίδια, τον οποίο παρέλαβε από την ΕΠΟ. Μέσα σε αυτόν είναι και οι τρεις προαναφερόμενοι της Σούπερ Λίγκας, ενώ οι υπόλοιποι είναι από τη Β’ Εθνική που πλέον έχει συνολικά 35-37 ματς που η ΟΥΕΦΑ θεωρεί ότι αλλοιώθηκαν τα αποτελέσματά τους, άρα κάποιοι αποκόμισαν τεράστια κέρδη.

Τα συγκεκριμένα ματς, τόσο της Σούπερ Λίγκας, όσο και της Β’ Εθνικής διεξήχθησαν πέρυσι και κάποια από αυτά  τα κρατούσε η ΕΠΟ. Όπως έγραψε το πρωϊ το ThePlayer πολύ σύντομα αναμένεται να ασκηθούν διώξεις εναντίον τεσσάρων ατόμων.

Νωρίτερα ο ΓΓΑ Πάνος Μπιτσαξής είχε …φωτογραφίσει όλες τις εξελίξεις, καθώς δήλωσε: «Υπάρχουν νέα στοιχεία που θα έρθουν από την UEFA και σε κάνα-δυο μέρες θα τα δείτε. Κάτι κουνιέται σε αυτό το ζήτημα τον ένα χρόνο που είναι το ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση. Δεν φοβηθήκαμε ούτε να βάλουμε τα χέρια μας στην φωτιά, ούτε το πολιτικό κόστος».



theplayer.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ