Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Διαρρήξεις: Βγήκε το μεροκάματο

Διαρρήξεις: Βγήκε το μεροκάματο
Ένα εργοστάσιο – χυτήριο στην Αμαλιάδα, ένα εξοχικό στο Τραγανό και μια αποθήκη στο Χειμαδιό, είναι τα νέα «θύματα» στο μέτωπο των διαρρήξεων. Οι κλέφτες κατάφεραν να βγάλουν και πάλι το μεροκάματό τους, πότε άκοπα και πότε πολύ κοπιαστικά…


Στην περιοχή Γουλισές της Αμαλιάδας, οι κλέφτες ήταν «εργοστασιάρχες». 

Μπήκαν σε εργοστάσιο – χυτήριο σπάζοντας το λουκέτο της κεντρικής πόρτας της περίφραξης και μετά έσπασαν και το τζάμι στην κεντρική πόρτα του κτιρίου.

Από το χώρο των γραφείων πήραν δύο κεντρικές μονάδες και δύο οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών με ένα πληκτρολόγιο, ενώ από το χώρο του χυτηρίου πήραν έναν ηλεκτρικό τροχό. Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 2.000 ευρώ, ενώ οι κλέφτες έκαναν και τις ζημιές τους, ύψους 300 ευρώ.

Στα «Ξυλοκοτέϊκα» Τραγανού οι κλέφτες διέρρηξαν μια εξοχική κατοικία και έφτιαξαν την προίκα τους. Πήραν μια τηλεόραση, ένα στερεοφωνικό, τρεις κουβέρτες, τέσσερα σεντόνια, πέντε πριόνια, τέσσερα κατσαβίδια, δύο ψαλίδες κλαδέματος και ένα κλαδευτήρι ξύλων… συνολικής αξίας 1.000 ευρώ.
Τέλος στη θέση «Τρόμπα» Χειμαδιού, οι κλέφτες που «μπούκαραν» σε αποθήκη είχαν άκρως «αγροτικές» ανησυχίες. Πήραν ένα σκαπτικό μηχάνημα, μια ψεκαστική μηχανή και μια παλιά ψεκαστήρα, καθώς και πέντε πλαστικά σταφιδόπανα.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...