Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τσεκάρουν απόψε τον Βεντ!

http://www.katimagiko.gr/sites/default/files/imagecache/edarticle_content/article/2010_12/oscar-wendt.jpgΤον 25χρονο διεθνή Σουηδό αριστερό μπακ της Κοπεγχάγης, Όσκαρ Βεντ που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον Ολυμπιακό θα... «τσεκάρει» απόψε στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό το τμήμα σκάουτνγκ της ομάδας.
 
Ο Βεντ αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας των πρωταθλητών Δανίας, και στον αγώνα του Champions League με τον Παναθηναϊκό θα είναι μια καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού - όπως αναφέρουν δημοσιεύματα - να τον δουν αγωνιζόμενο εκ νέου, μιας και ο παίκτης απασχολεί την ομάδα.
 
Ο 12 φορές διεθνής με τα χρώματα της Σουηδίας θεωρείται μια πολύ αξιόπιστη λύση για την συγκεκριμένη θέση, ενώ στα θετικά του συγκαταλέγεται και το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως αν ο Ολυμπιακός αποφάσιζε να κινηθεί γρήγορα για την απόκτησή του θα τον «έκλεινε» από το Γενάρη για το καλοκαίρι με μηδαμινό κόστος.

Μάλιστα ο 25χρονος μπακ, που θεωρείται από τους σημαντικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της Κοπεγχάγης στο Champions League της φετινής περιόδου στο παρελθόν έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Τζένοα και της Γουέστ Χαμ, ενώ κι άλλες ομάδες έχουν εκφράσει φιλολογικά ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Το σίγουρο είναι πως αν τελικά πείσει τους ανθρώπους του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού θα πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις ώστε να καταφέρουν να κερδίσουν την υπογραφή του Σουηδού μπακ.


24oro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...