Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Αντίο με ψηλά το κεφάλι

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/12/30952.jpgΣαν σήμερα πριν από έξι χρόνια και συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου 2004, ο Παναθηναϊκός έπαιζε... για τελευταία φορά παιχνίδι του Champions League στο οποίο δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα ήταν η συντριβή της Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 4-1 και η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του «τριφυλλιού» στη διοργάνωση.
 
Μετά από τόσο καιρό οι «πράσινοι» έχουν βρεθεί στην ίδια περίπου θέση, μιας και το καταστροφικό ξεκίνημα στον τέταρτο όμιλο και οι κακές εντός έδρας εμφανίσεις με Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν τον άφησαν εκτός διεκδίκησης ενός εισιτηρίου που θα του έδινε το δικαίωμα να συνεχίσει στην Ευρώπη.
 
Κάτι στο οποίο φυσικά και δεν είναι συνηθισμένος ο καλύτερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο εξωτερικό. Για αυτό και απόψε στο παγωμένο «Πάρκεν» ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και οι παίκτες του θα επιδιώξουν τουλάχιστον να αφήσουν κάτι καλό να θυμούνται από αυτή τη χρονιά οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.
 
Μοναδικός στόχος απέναντι στην Κοπεγχάγη είναι η νίκη για την τιμή, την περηφάνια, το γόητρο αυτού του μεγάλου συλλόγου, αλλά φυσικά και για τα χρήματα που δίνει ένα «τρίποντο» στο Champions League…
 

Με Κάρα και Λέτο
 
Ο Φερέιρα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα, ωστόσο μοιάζει δεδομένη η επιστροφή του Λέτο ύστερα από δύο μήνες αγωνιστικής απραξίας, όπως και του Καραγκούνη στην ενδεκάδα, μιας και ο εκ των αρχηγών του «τριφυλλιού» θα συμπληρώσει 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές στην Κοπεγχάγη.
 
Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν πιθανότατα και οι Βύντρα, Σιμάο και Γκαρσία, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από την αρχή και ο Γιόσου Σαριέγκι αντί του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προκειμένου να τον δει και αυτόν ο Πορτογάλος τεχνικός.

theplayer.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...