Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Δώστε νέο look στη σελίδα του προφίλ σας στο Facebook με ένα κλικ!


To Facebook αλλάζει τη σελίδα του προφίλ κάθε χρήστη δίνοντας της μία νέα πιο λειτουργική σχεδίαση!

Οι νέες αλλαγές στην διάταξη της σελίδας του προφίλ κάθε χρήστη στο Facebook είναι διαθέσιμες και όσοι θέλουν μπορούν να αλλάξουν τη διάταξη του προφίλ τους.

Η νέα σχεδίαση των σελίδων δείχνει πολύ περισσότερες πληροφορίες για το χρήστη και κάνει πιο εύκολη την προβολή όλων των στοιχείων που έχει αποθηκεύσει ο καθένας.

Στη σελίδα μπορεί να δει κανείς όλες τις πληροφορίες σχετικά με το χρήστη όπως το όνομα και το επίθετο, ενώ στην ίδια ομάδα προβάλλονται και πληροφορίες για την προσωπική ζωή του χρήστη, την εταιρία που εργάζεται, το πανεπιστήμιο που φοίτησε κλπ.

To Wall έχει υποστεί και αυτό μία μικρή αλλαγή μιας και πλέον είναι χωρισμένο σε κατηγορίες ενώ στα αριστερά έχουν αλλάξει look και οι συντομεύσεις.
 



Όποιος θέλει λοιπόν μπορεί να μπει στην επίσημη την σελίδα της ανακοίνωσης του νέου προφίλ στο
Facebook και αφού διαβάσει για όλα τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η νέα σχεδίαση, να πατήσει πάνω δεξιά το πράσινο κουμπάκι κι ευθύς αμέσως το προφίλ του θα μεταμορφωθεί.



Τέλος, όποιος έχει σκοπό να το κάνει να ξέρει οτι από τη στιγμή που ενεργοποιήσει το νέο προφίλ, δεν μπορεί να το αλλάξει οπότε ας του ρίξει πρώτα μία καλή ματιά για να σιγουρευτεί οτι του αρέσει.
newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

      Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...